מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פלאפון שמשדר ללא הפסקהנדב22/08/2010
שותפתי לדירה לא מסוגלת להרפות מהמכשיר הנייד שלה.כחלק מהעבודה התמוהה שלה היא נאלצת להישאר זמינה במשך כל היום ומבלה שעות רבות בשיחה,כשלא בשיחה היא תשתמש בו עבור גישה לאינטרנט ושליחת הודעות.היא לועגת לכל האזהרות בנושא ולא מוכנה אפילו לכבד את הדאגות שלי שלדעתה הרבה יותר מדי מוגזמות(ניסיתי לשכנע אותה להתרחק כמה שיותר עם המכשיר מהחדר שלי).
באילו דרכים אני יכולה להגן על עצמי?
עד כמה מהקרינה קיר מפריד מסוגל לחסום,אם בכלל?ודלת עץ?
מהו המרחק בו רמת הקרינה יורדת לגמרי אל רמה של קרינת רקע?,ז"א, שאם הייתי משתמשת במכשיר מדידה את האות הנקלט היה בלתי-אפשרי לקשר אל מקור כלשהו(הפלאפון) באופן וודאי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיר מנחית 90 אחוז מהקרינה,
רם דישון22/08/2010כך שאם היא בחדר אחר- אין לך בעיה. מכשיר מדידה רגיל לא יראה כמעט כלום בחדר סמוך. תשתדלי ששולחן העבודה שלך והמיטה שלך לא יהיו צמודים לקיר המשותף.
בנוסף, הציעי לה לעיין קצת בפורום, ולהתפלל בשבת בבית הכנסת. אם לא יואיל- בוודאי לא יזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי
נדב22/08/2010לצערי,היא מאוד מודעת לכל הנאמר בנושא ועדיין בוחרת להתייחס לעניין בביטול ומזמן נואשתי מלשכנע אותה בכמה מלא בחכמה הוא עקרון הזהירות המונעת.
בנוגע לחדר-מספר שאלות נוספות בבקשה:
1.עד לא מזמן המיטה שלי נמצאה במרחק של כ-30 ס"מ מהקיר המשותף,האם זה מספיק בהתחשב בעובדה שלרוב המכשיר נמצא במרחק דומה בערך מצידו השני של הקיר?
2.מה יהיה מרחק מספק כדי להנחית לגמרי את העשרה אחוזים הנותרים?
3.לעיתים היא תעדיף לעבוד בסלון,במקרה הזה לקרינה תהיה אפשרות לחדור מבעד לדלת החדר,שאני מניחה שאינה מסוגלת לחסום את הקרינה כמו קיר,מה אז יהיה המרחק שכדאי לשמור מפתח הדלת?
תודה רבה עבור התשובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובות.
רם דישון22/08/20101.זה מספיק.
2. 40-50 ס"מ נוספים.
3. מטר אחד מפתח הדלת.
כל הנתונים הללו עשויים לרדת, אם האנטנה המשרתת קרובה לבית. זאת תוכלי לדעת מתוך האתר של המשרד להגנת הסביבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)