פלאפון שמשדר ללא הפסקה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• פלאפון שמשדר ללא הפסקה
    נדב
    22/08/2010

שותפתי לדירה לא מסוגלת להרפות מהמכשיר הנייד שלה.כחלק מהעבודה התמוהה שלה היא נאלצת להישאר זמינה במשך כל היום ומבלה שעות רבות בשיחה,כשלא בשיחה היא תשתמש בו עבור גישה לאינטרנט ושליחת הודעות.היא לועגת לכל האזהרות בנושא ולא מוכנה אפילו לכבד את הדאגות שלי שלדעתה הרבה יותר מדי מוגזמות(ניסיתי לשכנע אותה להתרחק כמה שיותר עם המכשיר מהחדר שלי).

באילו דרכים אני יכולה להגן על עצמי?

עד כמה מהקרינה קיר מפריד מסוגל לחסום,אם בכלל?ודלת עץ?
    מהו המרחק בו רמת הקרינה יורדת לגמרי אל רמה של קרינת רקע?,ז"א, שאם הייתי משתמשת במכשיר מדידה את האות הנקלט היה בלתי-אפשרי לקשר אל מקור כלשהו(הפלאפון) באופן וודאי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאפון שמשדר ללא הפסקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיר מנחית 90 אחוז מהקרינה,

רם דישון
    22/08/2010

כך שאם היא בחדר אחר- אין לך בעיה. מכשיר מדידה רגיל לא יראה כמעט כלום בחדר סמוך. תשתדלי ששולחן העבודה שלך והמיטה שלך לא יהיו צמודים לקיר המשותף.
    בנוסף, הציעי לה לעיין קצת בפורום, ולהתפלל בשבת בבית הכנסת. אם לא יואיל- בוודאי לא יזיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי

נדב
    22/08/2010

לצערי,היא מאוד מודעת לכל הנאמר בנושא ועדיין בוחרת להתייחס לעניין בביטול ומזמן נואשתי מלשכנע אותה בכמה מלא בחכמה הוא עקרון הזהירות המונעת.

בנוגע לחדר-מספר שאלות נוספות בבקשה:
    1.עד לא מזמן המיטה שלי נמצאה במרחק של כ-30 ס"מ מהקיר המשותף,האם זה מספיק בהתחשב בעובדה שלרוב המכשיר נמצא במרחק דומה בערך מצידו השני של הקיר?
    2.מה יהיה מרחק מספק כדי להנחית לגמרי את העשרה אחוזים הנותרים?
    3.לעיתים היא תעדיף לעבוד בסלון,במקרה הזה לקרינה תהיה אפשרות לחדור מבעד לדלת החדר,שאני מניחה שאינה מסוגלת לחסום את הקרינה כמו קיר,מה אז יהיה המרחק שכדאי לשמור מפתח הדלת?

תודה רבה עבור התשובות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    22/08/2010

1.זה מספיק.
    2. 40-50 ס"מ נוספים.
    3. מטר אחד מפתח הדלת.
    כל הנתונים הללו עשויים לרדת, אם האנטנה המשרתת קרובה לבית. זאת תוכלי לדעת מתוך האתר של המשרד להגנת הסביבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו