שאלות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלות
    טלי
    28/08/2010

שבוע טוב,
    אני בתחילת הריון ורציתי לדעת כמה דברים:
    1. עברתי היום בעצרת למען גלעד שליט גנרטור שהביאו למקום במיוחד ובדיוק התחילו להפעיל אותו כשעברתי לידו, האם זה יכול לפגוע בעובר?
    2. אני אמורה לטוס לח"ל ובשל חשש מחדירת מים למזוודה אני נוטה לסגור בניילון בגדים הצמודים לגוף - בעיקר לבנים. האם יש בעיה עם חדירת קרינה מהסורק של הרנטגן לבגדים הצמודים לגוף ובמיוחד לאגן ולבטן כשהם סגורים בניילון במזוודה (אולי הקרינה לא נפלטת החוצה חזרה???)?
    3.את השאלה הזו בטח עוד לא שאלו אתכם אך אודה על תשובה: אני נוסעת ללונדון ולפני כשלוש שנים לטוויננקו הורעל בלונדון על ידי חומר רדיו אקטיבי (פולוניום 210) ושרידים מן החומר נמצאו בסביבת המלון בו נפגש עם אלא שהרעילו אותו ובעוד מקומות בו שהה. כיוון שחומרים רדיו אקטיבים מסויימים נשארים גם כעבור פרק זמן ממושך רציתי לדעת האם ידוע לכם על אתרים או מקומות מסויימים לרבות מסעדות ומלונות שכדאי להמנע מלהגיע אליהם כיוון שיש חשש שיש בהם שרידים של אותו חומר רדיו-אקטיבי? תודה
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה של שעות ואפילו ימים

ד``ר דני וולף
    29/08/2010

לקרינה בתדר ביתי לא גורמת שום נזק.
    קרינת רנטגן לא נספגת בבגדים וגם לא באוכל ולא בכלום.
    ליטווננקו כבר לקח איתו את כל הקרינה לשמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו