מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מראוטר וכדומהא29/08/2010
שלום רב,
ראשית כל הכבוד על התמיכה וההשקעה מזמנכם לעזור לאנשים, ישר כוח.
יש לי נתב אלחוטי siemens ADSL SL2-141, הוא ממש לידי למטה ליד הרגל והדבר היחיד שמפריד הוא מין חלק מרגל (שהיא בצורת פלטה כזאת, כלומר לא רגל שולחן רגילה, אלא שדי מכסה) של השולחן, כלומר מין פלטה דקה של עץ מפרידה בינו לבין הרגל שלי, אח שלי הוא בעיקרון היחיד שמשתמש בנתב (והמחשב שלי מחובר אליו בכבל ישירות).
ואח שלי מהחדר שלו שלא כל כך רחוק (ֲאני נותן הערכה גסה של 10 מטר לערך) ולא קולט מי יודע מה, אז לא בטוח שהנתב משדר חזק כל כך.
השאלה היא, האם זה מסוכן?
האם יעזור לשים את הנתב איפשהו באמצע הבית, שרדיוס הקרינה שלו יהיה יחסית רחוק מהכל?
כי לפיכך אני אאלץ להשתמש בפונקציה של הקליטת רשתות אלחוטיות במחשב שלי, האם זה יהיה יותר חמור מבחינת קרינה? (שהמחשב שלי יקלוט את התדר האלחוטי של הנתב לעומת חיבור ישיר לנתב ממרחק קרוב מאוד מאוד)
אם יש לכם המלצה אחרת אני אקבל אותה בברכה.
אני משתדל בקביעות לכבות את הנתב שאני הולך לישון, אך בכל זאת הוא שעות ארוכות לידי.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליתר ביטחון עדיף לשמור מרחק של 1
ד``ר דני וולף29/08/2010מטר מהראוטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל רציתי להוסיף ברשותכם
א29/08/2010שלום רב,
תודה רבה דבר ראשון על התשובה המהירה.
אבל האם תוכל להתייחס לעניין של האם עדיף לשים את הראוטר באזור אמצע הבית ככה שהרדיוס שלו לכל מקום יהיה 3 מטר פלוס, והמחשבים פשוט יקלטו את הרשת האלחוטית?
האם עצם הקליטה של הרשת האלחוטית על ידי המחשב, תהווה יותר קרינה עלי? גם אם הראוטר מרוחק?
בנוסף, האם יתכן שאני מקבל קרינה מהשכנים? יתכן שזה פסיכולוגי בלבד וזה סתם נדמה לי עקב פעם אחת שזה קרה, עקב הסתובבות לצד הקיר המחבר לדירה של השכנים הלב שלי אם לא מיידית אז ממש מעט אחרי זה, מתחיל לדפוק ממש ממש מהר, בצורה מפחידה.. הפואנטה היא שזה די מאוחר בלילה, ויתכן שגם הם מכבים את הראוטר שלהם.
אז מה אתם אומרים, פסיכולוגי? או שיתכן שיש בזה משהו?
לגבי iPod Touch, האם שהWiFi שלו מכובה, לגמרי כלומר.. גם בלי קליטת רשתות והכל, האם הוא עדיין משדר עלי? שכן זה לא פלאפון רק נגן מוזיקה.
ובפלאפונים, האם זה נכון שגם כשאר הפלאפון כבוי (אבל הבטרייה בפנים) הוא עדיין משדר/מקרין?
זה נראה ארוך השאלות אבל באמת זה רק לצורך ציון מידע שיתכן ורלוונטי.
שוב תודה רבה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אתה יכול לשים את הראוטר היכן שתרצה,
רם דישון29/08/2010כל עוד תשמור מרחק של מטר ממנו לכל אדם (לזמן ארוך; לזמן קצר אין כל מגבלה). העוצמה שאתה קולט מהשכנים זניחה לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, רק משהו לחידוד
א29/08/2010שוב תודה רבה על התשובה המהירה,
אך האם עדיף שהראוטר יהיה איכשהו במרחק מטר ממני ושהמחשב יהיה מחובר אליו ישירות, או שיהיה במרחק 3 מטר או יותר ממני, והמחשב יקלוט את התדר האלחוטי שלו (במקום חיבור פיזי ישירות).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין הבדל משמעותי.
רם דישון29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם שניהם גרועים, אז מה שנוח, תודה!
א29/08/2010אם כך אני אעשה מה שיותר נוח, כי שניהם בעצם גרועים באותה מידה.
שוב תודה רבה לכם, כל הכבוד לכם שאתם משקיעים מזמנכם, וגם עונים כל כך מהר.
ישר כוח!
נ.ב
מצטער שקצת חפרתי חח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)