רמת הקרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• רמת הקרינה
    s
    29/08/2010

שלום רב.
    עשיתי מדידת קרינה בדירה בה אני גרה כשהתוצאה המקסימלית הייתה 0.7 מיקרוואט לסמ"ר. רמת הקרינה נעה והשתנתה בחלונות שונים. גם בחוץ, במרפסת, הקרינה הייתה סביב 0.7 מיקרוואט לסמ"ר. כשמתרחקים מהחלון, רמת הקרינה יורדת.
    אני יודעת, שלפי שאלות הנפוצות זוהי רמה בטוחה של קרינה, אבל ראיתי בפורום הזה תגובות של אי המלצה לרכישת דירה עם רמת קרינה דומה (אפילו נמוכה יותר).
    אני אמה לילדה בת שנתיים ועכשיו בהריון, לכן אני מודאגת מאוד. יש לציין כי לפי המפה של משרד להגנת הסביבה אין אנטנות סלולריות בקרבת רחוב שבו אני גרה.

אז השאלה היא האם רמת קרינה היא אכן בטוחה לשהייה רצופה של תינוקות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת הקרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא הייתי שלם עם רמת קרינה כזו

ד``ר דני וולף
    29/08/2010

ושני תינוקות בבית, למרות ש- 1 מיקרוואט לס"מר נחשב בטוח.
    אם הקרינה נמצאת בכול הבית וגם במרפסת, ההיגיון אומר שהקרינה היא מבחוץ, וקרינה בתדירות כזו יכולה לבוא כמעט רק מאנטנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה אתה ממליץ לעשות?

s
    29/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ןעןד שאלה

s
    29/08/2010

עד כמה זה מסכן את הילדים שלי בטווח הקרוב? אם זה אנטנה, איך אני יכולה לאתר אותה? היא לא מופיעה במפה. עם מי להאבק בשביל להסיר אותה? האם כדאי למכור את ה דירה? גם אם אני מדביקה את הציפוי על החלונות, אני לא יכולה למגן את המרפסת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפנה את השאלה למהנדס רם דישון

ד``ר דני וולף
    30/08/2010

מספיק שאת מגיעה על המקומות שהילדים שוהים בהם רוב הזמן, המרפסת אינה חשובה, וגם לא המעברים. העיקר חדר שינה וחדר משחקים. למבוגרים אין בעיה ברמה זו. אני חוזר על הרגשתי, יש בקרבתך אנטנה נסתרת, נשמע מה תותח העל המהנדס יגיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חששות

s
    30/08/2010

תודה על התשובה. אני חייבת להגיד שאני בחרדה נוראית כתוצאה מזה. אני שוקלת למכור את הדירה, אבל כמובן זה מהלך מסובך ואם נלך עליו בוודאי ייקח זמן של לפחות שנה. ואני חוששת מהשפעה של קרינה על הילדים בטווח זמן זה. כמו כן, המרפסת שלנו גדולה וילדים יבלו שם זמן...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית, קחי אויר והרגעי.

רם דישון
    30/08/2010

רמת הקרינה בביתך נמוכה מאד. לא הייתי רץ למכור אותה. אני מניח שיש בידך מכשיר מדידה. טיילי אתו מסביב לבית ואם יש בסביבה אנטנה- תוכלי לגלות אותה. התבונני היטב בסביבה- אני מניח שראית די תמונות כיצד נראית אנטנה שהחברות מסוות. חפשי שיח ענק על אחד הגגות הסמוכים.
    ציפוי החלונות יוריד את הקרינה בחדר לעשירית ממה שהיא כרגע. ברגע שתגלי את מיקום האנטנה, ניתן יהיה להמליץ על הקמת רשת מתכתית שתוריד את הקרינה במרפסת שוב לעשירית ממה שהיא כרגע. עם שני אמצעים פשוטים וזולים יחסית תוכלי להגיע לרמה ממש אפסית.
    לא תהיה השפעה של קרינה ברמה הנוכחית על ילדים בטווח של שנה, כך שאין סיבה להכנס ללחץ. נא התקשרי אלי טלפונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו