מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מקלדת חוטית רגילה מוציאה קרינהניר01/09/2010
שלום רב
אני מקליד שעות רבות על מחשב נייד.
רציתי לדעת האם מקלדת חוטית רגילה שאני מעוניין לחבר למחשב הנייד גם מוציאה קרינה.
האם ניתן לשים מקלדת חוטית על ברכיים במשך שעות בניגוד למחשב נייד?
אני שואל את שאלות אלו מכיוון שאני חשבתי לקנות סטנד למחשב נייד אשר כך ירחיק את המחשב מהגוף שלי והתכנון להשתמש במקדלת חוטית רגילה.
הוספתי תמונה של הסטנד האם עבודה עם סטנד כזה מרחיקה את הקרינה שפולט המחשב הנייד ברצוני להוסיף שהיצרן רושם שישנם חורים קטנים מאד בסטנד על מנת לדאוג לאיורור המחשב
מה דעתכם על השילוב מבחינת הקרינה כאשר אני משתדל לא להשתמש במחשב בזמן שהוא מחובר לחשמל
תודה מראש ניר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקלדת חוטית לא מקרינה בכלל
ד``ר דני וולף01/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בקשר לסטנד-
רם דישון01/09/2010הוא מועיל מאד. במרחק 20 ס"מ מתחת למחשב הקרינה אפסית. לגבי שימוש כאשר המחשב נטען- שמור מרחק של 60-80 ס"מ מהמטען עצמו. המחשב מתנהג באותה צורה בין אם הוא ניזון מהסוללה או מהרשת, זה המטען שקורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה ממקלדת חוטית
גיל21/03/2011שלום!
כשאני יושב מול המחשב אני מניח את המקלדת חצי על הבטן חצי על הירכיים ,
כך שהמקלדת מכסה את האשכים
האם אין בזה כל סכנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרינה ממקלדת חוטית - תגובה
רם דישון21/03/2011לא מומלץ בגלל החימום, לא בגלל הקרינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)