האם מקלדת חוטית רגילה מוציאה קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• האם מקלדת חוטית רגילה מוציאה קרינה
    ניר
    01/09/2010

שלום רב
    אני מקליד שעות רבות על מחשב נייד.
    רציתי לדעת האם מקלדת חוטית רגילה שאני מעוניין לחבר למחשב הנייד גם מוציאה קרינה.
    האם ניתן לשים מקלדת חוטית על ברכיים במשך שעות בניגוד למחשב נייד?
    אני שואל את שאלות אלו מכיוון שאני חשבתי לקנות סטנד למחשב נייד אשר כך ירחיק את המחשב מהגוף שלי והתכנון להשתמש במקדלת חוטית רגילה.

הוספתי תמונה של הסטנד האם עבודה עם סטנד כזה מרחיקה את הקרינה שפולט המחשב הנייד ברצוני להוסיף שהיצרן רושם שישנם חורים קטנים מאד בסטנד על מנת לדאוג לאיורור המחשב

מה דעתכם על השילוב מבחינת הקרינה כאשר אני משתדל לא להשתמש במחשב בזמן שהוא מחובר לחשמל

תודה מראש ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקלדת חוטית לא מקרינה בכלל

ד``ר דני וולף
    01/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לסטנד-

רם דישון
    01/09/2010

הוא מועיל מאד. במרחק 20 ס"מ מתחת למחשב הקרינה אפסית. לגבי שימוש כאשר המחשב נטען- שמור מרחק של 60-80 ס"מ מהמטען עצמו. המחשב מתנהג באותה צורה בין אם הוא ניזון מהסוללה או מהרשת, זה המטען שקורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממקלדת חוטית

שלום!
    כשאני יושב מול המחשב אני מניח את המקלדת חצי על הבטן חצי על הירכיים ,
    כך שהמקלדת מכסה את האשכים
    האם אין בזה כל סכנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממקלדת חוטית - תגובה

רם דישון
    21/03/2011

לא מומלץ בגלל החימום, לא בגלל הקרינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו