קרינה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית
    יותם
    02/09/2010

שלום,
    יש לי מספר שאלות:1.רציתי לשאול מה המרחק שנחוץ לשמור ממכשיר הפלאפון שלי במהלך שעות היממה(האם להסתובב איתו בכיס או בתוך תיק)
    כמו כן, האם שהייה ליד המטען של הפלאפון(בעת טעינה) או דיבור בפלאפון תוך כדי טעינה מגבירים את הסיכון מקרינה מוגברת?
    2. האם דיבור בטלפון הבייתי הוא בטוח יותר מבחינת הקרינה ביחס למכשיר הסלולרי?
    3. האם שיחה בדיבורית ("ספיקר") בטוחה יותר מבחינת קרינה מאשר שיחה רגילה כשהפלאפון או הטלפון על האוזן?
    4. כמה זמן ביום צריך לדבר בפלאפון או בטלפון על מנת שתיהיה סכנה כלשהי בשל הקרינה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    02/09/2010

1. בתיק זה מספיק טוב. רצוי להרחיק את המטען מהגוף בזמן הטעינה, אם מדובר על זמן רב (למשל בלילה). דיבור בזמן טעינה שקול לדיבור רגיל- אין הבדל.
    2. במפורש יותר בטוח.
    3. כן, כי המכשיר מרוחק מהאוזן.
    4. זו שאלת המיליון דולר. אם יש לך קשר ליושב במרומים- שאל אותו; אם לא- תיאלץ להמתין, אולי בעוד עשור נדע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי שאלה נוספת

יותם
    02/09/2010

1.אם הטלפון הביתי שלי הוא טלפון אלחוטי האם הסכנה מקרינה גבוהה או קטנה יותר מאשר מפלאפון סלולרי, ובאיזה רמה?
    2.בימים הקרובים אני עובר לגור בממד, בין שאר המוצרים יהיה שם מחשב, הפלאפון שלי ועוד כמה מוצרים פולטי קרינה..., האם זה בטוח לגור ולישון בממד מהבחינה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות.

רם דישון
    02/09/2010

1. אותו סדר גודל.
    2. כשאתה הולך לישון, תכבה כמה שיותר ושמור מרחק של 80 ס"מ ממה שפועל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו