לד"ר שליט"א, בהמשך לנושא מכונית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לד"ר שליט"א, בהמשך לנושא מכונית
    נאוה
    07/09/2010

כתבת לי שבצרפת בדקו כל מיני מכוניות. ושכאן בישראל, בדקו את הקרינה במספר מכוניות. והדו"ח לא הובא לידיעת הציבור.

כיון שאני אדם פרטי, ואין לי שום אינטרסים, אלא אני רק רוצה לקנות מכונית קטנה אוטומטית, שהכי פחות תקרין עליי,
    אולי תוכל במייל אישי להגיד לי מי המכונית שמצטיינת מבין כולן, בהכי פחות קרינה?

אין לי צורך לדעת על מכוניות שכן מקרינות הרבה, כי אני לא מחפשת "לרדוף" אותן או לפגוע במכירות שלהם.

כמו שאומרים לרווקים שמחפשים בני זוג, שהם רק צריכים למצוא את האחד, ולא צריכים את כולם, ככה אני, רק רוצה לדעת על מכונית אחת שלא מקרינה, ולא מענין אותי כל השאר.

אני אומרת את כל זה כי אני מניחה שהד"וח לא מובא לידיעת הציבור, בגלל שמכוניות שיצאו גבוהות בקרינה מתנגדות שייחשף עליהן המידע הזה. ומצידי, כאמור, שהמידע יישמר חסוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך לנושא מכונית

ד"ר זמיר שליט"א
    07/09/2010

דו"ח הבדיקה נמצא במשרד להגנת הסביבה שהזמין אותו, ושילם עליו.
    תוכלי לפנות לראש אגף רעש וקרינה ד"ר גלברג, ולבקש העתק הדו"ח.תוכלי לציין שדבר המדידה הובא באמצעי התיקשורת, אבל התוצאות לא נמסרו לידיעת הציבור.
    כל טוב, ושנה טובה,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!!!, האם זה בסדר שאתקשר

נאוה
    08/09/2010

לד"ר גלברג, או , איך מקובל לפנות אליו?
    מה עדיף בטלפון או במייל?

אני מאד מתביישת.. לפנות אליו, ומפחדת שלא ירצה לתת לי את הדו"ח או אפילו להגיד משהו על זה.

תודה, ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו