מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולריתטלי08/09/2010
שלום רב,
הייתי בחו"ל במלון כאשר לאחר שתי לילות במלון שם נודע לי כי כקומה מעלי (מעין לא מעל החדר שלי אלא מעל החדר שמעלי - אך חשוב לי לציין שהתקרות שם היו מאוד נמוכות והחרדים מאוד נמוכים) היו מותקנות אנטנות סלולריות. לאחר שתי לילות עברתי חדר לקומה רביעית אך בשל המבנה של המלון - מעין ריבוע שבתוכו חצר - לא כל הגגות היו בגובה אחיד. הגג של שלוש הצלעות היה בגובה של 8 קומות כלומר היו ארבעה גגות ששלושה מהם - מעין צורה של האות ח וצלע נוסף של הריבוע היה גג נמוך יותר שלא היה שייך למלון אך היה למעשה הצלע הצמודה לצלה בו היה החדר אליו עברתי ובו הייתי 5 לילות. לגבי אותו גג של אותה צלע שאינה שייכת למלון אך צמודה לו לא יכולתי לדעת אם יש אנטנות סלולוריות וגם לא יכולתי לראות זאת אך הדעת נתוןנת שכן. כיוון שאני בתחילת הריון אני מודאגת שהקרינה פגעה באברי הרביה ובעובר. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחשיפה כה קצרה
רם דישון08/09/2010וכה נמוכה לא קרה דבר. הסירי דאגה מלבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ולודא עוד דבר
טלי08/09/2010תודה רבה אך חשוב לי לוודא כי גם מהגג הנמוך יותר שהיה בקומה הנמוכה שצמודה לחדר בו בילית 5 לילות לא נגרם נזק במידה שהיו גם שם אנטנות סלולריות. שוב תודה ושנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנ"ל.
רם דישון11/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שוב ושנה טובה!
טלי12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)