אנטנה סלולרית

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית
    טלי
    08/09/2010

שלום רב,
    הייתי בחו"ל במלון כאשר לאחר שתי לילות במלון שם נודע לי כי כקומה מעלי (מעין לא מעל החדר שלי אלא מעל החדר שמעלי - אך חשוב לי לציין שהתקרות שם היו מאוד נמוכות והחרדים מאוד נמוכים) היו מותקנות אנטנות סלולריות. לאחר שתי לילות עברתי חדר לקומה רביעית אך בשל המבנה של המלון - מעין ריבוע שבתוכו חצר - לא כל הגגות היו בגובה אחיד. הגג של שלוש הצלעות היה בגובה של 8 קומות כלומר היו ארבעה גגות ששלושה מהם - מעין צורה של האות ח וצלע נוסף של הריבוע היה גג נמוך יותר שלא היה שייך למלון אך היה למעשה הצלע הצמודה לצלה בו היה החדר אליו עברתי ובו הייתי 5 לילות. לגבי אותו גג של אותה צלע שאינה שייכת למלון אך צמודה לו לא יכולתי לדעת אם יש אנטנות סלולוריות וגם לא יכולתי לראות זאת אך הדעת נתוןנת שכן. כיוון שאני בתחילת הריון אני מודאגת שהקרינה פגעה באברי הרביה ובעובר. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנה סלולרית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחשיפה כה קצרה

רם דישון
    08/09/2010

וכה נמוכה לא קרה דבר. הסירי דאגה מלבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ולודא עוד דבר

טלי
    08/09/2010

תודה רבה אך חשוב לי לוודא כי גם מהגג הנמוך יותר שהיה בקומה הנמוכה שצמודה לחדר בו בילית 5 לילות לא נגרם נזק במידה שהיו גם שם אנטנות סלולריות. שוב תודה ושנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנ"ל.

רם דישון
    11/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שוב ושנה טובה!

טלי
    12/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו