מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוכלו לומר לי מזו האנטנה הזו?דרור פרילר12/09/2010
היא מצויה מעל הבניין של השכנים, הצמוד לבניין שלנו.
היא לא מופיעה באתר של המשרד להגנת הסביבה כאנטנה סלולרית.
יש לכם מושג מה היא? למה היא משמשת? ומה רמת הקרינה שהיא פולטת?
תודה רבה!
שנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובת המשרד לאיכות הסביבה על האנטנה
דרור פרילר18/12/2011הנה עותק מתגובת המשרד לאיכות הסביבה, עד היום לא התקבלה תגובה מעיריית פתח תקווה. האם אכן נראה לכם שזה אנטנה לשידור נתוני מים? המונים אצלנו ישנים מאוד ללא שום רכיב אלקטרוני שמחובר אליהם. מה דעתכם? תודה!!!!
ציטוט תגובת המשרד לאיכות הסביבה:
לכבוד
מר ...
שלום רב
עברתי פנייתך לטיפול לאגף לאיכות הסביבה עיריית פתח תקוה בתאריך 30.11.2010. מכיוון שאנטנה לא מזוהה במאגרי מידע של מוקדי השידור חברות סלולאריות באתר אינטרנט המשרד . על פי תמונה , סוג המתקן הממוקם מצד שמאלי מצלחת טלוויזיה ,לא שיך לאנטנות סלולאריות . אנטנות מסוג הזה משתמשות במוסדות של שלטון המקומי לניהול מרחוק מערכות מוני מים .
על פי החוק קרינה הבלתי מיוננת 2006 ,מערכות מסוג הזאת לא נדרשות בהיתר קרינה בגלל הספק נמוך של המשדר וזמן השידור קצר מאוד שזה עוסה חשיפה זניחה.
בברכה
ד"ר לפה אלכסנדר
מרכז בכיר לבטיחות קרינה
מחוז מרכז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובת המשרד לאיכות הסביבה על האנטנה - תגובה
רם דישון18/12/2011לא סביר שיתקינו אנטנה לניהול מוני מים על גג בנין. (אמרתי לא סביר- לא בלתי אפשרי!). בדוק לאן מוליכים הכבלים של האנטנה הזו- זה יתן לך רמז מה לחפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלו לומר...
ד"ר זמיר שליט"א12/09/2010זו צלחת שרק קולטת מלווין. אין מה לחשוש ממנה.
לכן היא לא מופיעה באתר המשרד להגה"ס.
גמר חתימה טובה,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי לאנטנה המלבנית במרכז התמונ
דרור12/09/2010תודה על התגובה,
התכוונתי לאנטנה המלבנית על העמוד במרכז התמונה, ולא לצלחת הלוויין.
האם זו אנטנה מסוכנת?
שוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין לי מושג.
רם דישון12/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי גם אנטנה מוזרה כזאת ליד הבית
גלי13/09/2010גם אני תמיד תהיתי מה זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אנטנה של רפיטר
גיא13/09/2010זו אנטנה של רפיטר שנועד לשפר את הקליטה בבית מגורים פרטי.
כאשר אין קליטה השיחות מתנתקות או מאלצות את המכשיר לשדר
בעוצמות המקסימום שלו.
למיטב ידיעתי אנטנה שכזו משדרת בעוצמה של 0.1 וואט שזה פחות
ממכשיר סלולרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלה?? אז לפי מה שאתה כותב
גלי13/09/2010אם הוריי מתגוררים באיזור כפרי, שאין שם כמעט אנטנות והקליטה לא טובה - אפילו כדאי להתקין את האנטנה הזאת כדי שיספגו פחות קרינה כשהם משתמשים בנייד
לא ידעתי שיש דבר כזה... ידוע לכם איפה אפשר להשיג? (אצל חברות הסלולר?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו אנטנה...
ד"ר זמיר שליט"א13/09/2010אני מכיר אנטנות של רפיטר בצורה אחרת,
אבל באותה רמת קרינה, שאני אומר שאינה מסכנת את התושבים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)