מיטה מאחורי קיר עם פלזמה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מיטה מאחורי קיר עם פלזמה
    ערן
    17/09/2010

האם יש סכנה בשינה מאחורי קיר שיש עליו מסך פלזמה 42"? עובי הקיר 10 ס"מ ומדובר בילדה.
    תודה
    ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטה מאחורי קיר עם פלזמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוב לוודאי שאין בעיה.

רם דישון
    18/09/2010

הקרינה מהפלזמה אפסית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מהפלזמה

ד"ר זמיר שליט"א
    19/09/2010

יפה ענה לך עמיתי המהנדס דישון, קרינה בתדרי רדיו אפסית, אולם, שדה מגנטי נוצר, ומדדתי עבור תשובה זו מהפלזמה שלי, מה שעבר דרך קיר פנימי, מצאתי כ- 9 מיליגאוס.
    לכן תדאג שלא תהיה מיטה בדיוק ממול הפלזמה.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקוף תרופה בשדה תעופה

דניאל
    02/08/2012

ד''ר זמיר שלום,אני משתמש בתרופת מרשם :ג'ל טסטוסטרון (טסטומקס) למריחה על הגוף,הג'ל נמצא בשקיות בנות 50 מ''ג כ''א .בתקופה הקרובה אני טס לחו''ל,החשש שלי להעביר את התרופה במכשירי השיקוף בשדה התעופה, 1 - בשל הסיבה שהקרינה תישאר במוצר אני אמרח אותו עלי.ויגרם לי נזק (מדובר בכמות גדולה של שקיות לשימוש יום יומי לתקופה של כ 10 חודשים)
    2- חושש גם שהמוצר יינזק. האם החששות שלי מבוססים?
    אם כן מה אפשר לעשות,אלו דרישות של רשויות האבטחה.
    מודה לך על התייחסותך,במידה וסוגיה זו אינה בתחום עיסוקך האם אתה יכול להמליץ על כתובת אחרת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקוף תרופה בשדה תעופה - תגובה

רם דישון
    02/08/2012

שום קרינה לא נשארת בחומר לאחר השיקוף. המוצר גם לא יינזק בגלל הבדיקה. טיסה נעימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו