קרינה מאנטנה - מס' שאלות להבהרה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה מאנטנה - מס' שאלות להבהרה
    פלוני
    18/09/2010

שלום למומחים,

ראשית המון תודה על הנתונים והתשובות שאתם מציגים !!!
    מס' שאלות:
    קניתי דירה ובמרחק 80 מטר יש אנטנה סלולרית על גג אחד הבתים.
    עשיתי בדיקה ויצא כי הדירה נקייה - נקודה אחת בביתי הייתי בערכים של 0.2
    קניתי מכשיר מדידה ועשיתי מדידות באזור המגורים:
    ברח' וסכניסה לבניין(לא לבית) היו ערכים של 10 וככל ששמתקרבים לדירת הגג עם האנטנה מקבלים ערכים גבוהים יותר - בסביבות 40...
    בדקתי במכשיר שלי והוא מודד בערכים: mw/m2
    לפי כל המאמרים באינטרנט והתקנים הערכים הם uW/CM2

א. האם מדובר על מדידות בערכים.פרמטרים שווים ? אני יכול להסתמך על התוצאה מהמכשיר שקניתי ?
    ב אמנם האנטנה הסללולרית נמצאת 80 מטר מביתי אך אין לי קו ראייה אליה כיוון שהבניין לפני מסתיר אותה. האם עדיין משפיע המרחק הקרוב ? האם יש השפעה לכך ?

שוב, המון תודה !!!
    ד.א אני עוצד לכנס לדירה בחצי חודש הקרוב כך שאשמח לתשובה מהירה יחסית !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    18/09/2010

1. הנקודה בבית שהייתה 0.2- באילו יחידות?
    2. כדי לעבור ממיליוואט למ"ר למיקרוואט לסמ"ר יש לחלק בעשר.
    3. מה שברחוב ובכניסה לא מעניין, כי אנשים שוהים שם זמן מוגבל. מה שחשוב הוא מה שמדדת בתוך הדירה.
    4. אינני ידע באיזה מכשיר מדדת, אבל גם הזולים מתאימים למטרתנו. כמובן שאינו מדויק כמו מכשיר מקצועי, אבל הוא טוב כדי לתת סדר גודל, וזה מספיק לצרכינו.
    5. הבניינים שמסתירים את האנטנה בולעים את הקרינה, לכן אם אין מהדירה קו ראיה- אין בעיה.
    6. גם אם 0.2 הוא במיקרוואט לסמ"ר, זה תקין. אם זה במיליוואט למ"ר- זה 0.02 מיקרוואט לסמ"ר, דהיינו זניח לגמרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו