מודם סלולרי או אינטרנט אלחוטי?

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודם סלולרי או אינטרנט אלחוטי?
    צורי
    20/09/2010

לחברי הפורום שלום,
    אני עובר לגור במקום מבודד שאין בו תשתית אינטרנט, וגם הקליטה בסלולרי לא משהו.
    לצערי אני חייב אינטרנט ויש לי כמה שאלות:

א. אני מתלבט אם לרכוש מודם סלולרי או לנסות לסדר אינטרנט אלחוטי. האם אחת האופציות עדיפה על השניה מבחינת הקרינה לה אחשף?
    ב. אם אני בוחר את המודם הסלולרי - מהו מרחק בטוח ממנו?
    ג. האם כדאי לי לברר איזה חברת סלולר הציבה אנטנה בסמיכות לביתי ולקנות מודם סלולרי מאותה חברה כדי לשפר את הקליטה ולהקטין את הקרינה?
    ד. מה דעתכם על מאמר שטוען שהמודם של פלאפון מקרין באופן משמעותי הרבה פחות מאלה של 2 החברות האחרות?
    רבה מראש על התשובות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    20/09/2010

א. המודם הסלולרי משדר בהספק יותר גבוה. אינטרנט אלחוטי עדיף.
    ב. 80 ס"מ.
    ג. רעיון לא רע.
    ד. נראה לי שבגלל שרוחב הסרט של האות של פלאפון נדמה כאילו הוא משדר פחות (האות רחב ורוחב הסרט של המודדים צר). לא הייתי בונה על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל.. קראתי אצלכם אחורה בפורום

צורי
    21/09/2010

ובאחת התשובות כתבתם שלגלוש במחשב באינטרנט אלחוטי זה כמו לעמוד ליד אנטנה...

אז אם מרחק בטוח ממודם סלולרי הוא 80 ס"מ לא מסתדר לי איך דווקא האינטרנט האלחוטי עדיף מבחינת קרינה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה.

רם דישון
    21/09/2010

גלישה אלחוטית באמצעות מודם חושפת את המשתמש לקרינה חלשה יחסית. במרחק של 80 ס"מ מהמודם הקרינה יורדת לערך בטוח.
    בגלישה סלולרית מחברים למחשב תקיע שמשמש כפלאפון, שהספקו יותר גבוה. אם אתה מחבר למחשב את התקיע למחשב עצמו, אתה נמצא אז קרוב אליו ונחשף לקרינה יותר חזקה. אני מניח שההשואה לעמידה ליד אנטנה התיחסה למצב זה.
    יש פתרון גם לגלישה סלולרית עם חשיפה קטנה בהרבה- חבר את התקיע באמצעות כבל USB מאריך, והרחק אותו ממך. כך החשיפה הרבה יותר נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו