שאלה לגבי מכישרים מודדי קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מכישרים מודדי קרינה
    דורי
    22/09/2010

רציתי לדעת אם בשוק האזרחי ניתן לקנות מכשיר אחד בשביל לבדוק את רמת הקרינה בבית במס' תחמי תדר (אני מדבר על גם רשת החשמל, גם ה2.4 גיגה של הטלפונים/אינטרנט אלחוטי וגם GSM של הניידים).
    ואם כן - איפה? ואם לא - אז מכשירים נפרדים כמובן..
    (אם אסור לפרסם פה אז אני אשמח להעביר את השיחה הזו למייל ולקבל תשובה שם)

לא יודע אם זה רלוונטי בכלל אבל יש לי רקע של 3 שנים בתחום כטכנאי RF ששינה מאוד את הראייה שלי לגבי כל דבר אלחוטי (אני מכריח את כל המשפחה שלי לדבר בטלפון קווי עד כמה שאפשר ומדבר עם אוזניית BT במקום עם הטלפון צמוד לראש וכל מיני דברים כאלה.. אבל מה לעשות - יש אינטרנט אלחוטי בבית ועוד כל מיני דברים שקיימים במאה ה21 :) ) אז מפה מגיע גם שאלה נוספת... המכשירים האלו שניתן לקנות.... הם אמינים? אפשר לסמוך עליהם שהם לא יתנו לי תוצאות שגויות (בקנה מידה סביר)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות.

רם דישון
    23/09/2010

ישנם בשוק האזרחי מכשירים מכל הסוגים, בטווח מחירים עצום. מטבע הדברים, ככל שתשלם יותר- תקבל יותר. השאלה היא האם אתה צריך מכשיר מתוחכם עם דיוק של 1% ויכולת לאגור נתונים. לדעתי- לא. מכשיר זול עם דיוק של +/- 3 ד"ב יספיק בהחלט. פנה במייל ואכל לתת לך יותר פרטים.
    ישנו מכשיר משולב גם לקרינה בתדר מיקרוגל וגם לשדה מגנטי של הרשת. הוא אינו מוצא חן בעיני כי סף הרגישות שלו בתדר מיקרוגל גבוה לטעמי.
    קנה את המכשירים הפשוטים והזולים- הם מספיקים לצרכינו. איננו עוסקים בקליטת שידורים מחלליות ליד המאדים, ששם צריך את המכשירים הטובים ביותר שקיימים. אנו צריכים מכשיר פשוט שיראה אם יש סיכון או אין. מניסיוני המכשירים הלו אמינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו