אנטנות סלולאריות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולאריות
    יעלה
    24/09/2010

לאחרונה נודע לי כי מעל המשרד שבו אני עובדת שנמצא בקומה העליונה של בנין משרדים מצויות אנטנות של 3 חברות סלולאר. האנטנות אינן נראות לעין, מאחר שהותקנו על הגג, ללא תרנים ועד כמה שאני יודעת העובדים במקום לא מודעים לנוכחות האנטנות, שמוסתרות לחלוטין.

באתר של המשרד להגנת הסביבה מופיע שעצמות האנטנות אינו זניח ונע בין 18-27 מיקרו-ואט. ואף צויין שהתוצאה המירבית נמדדה במסדרון.(יתכן שמדובר במסדרון הקומה שבה אנו עובדים). כעת לאחר שמצאתי את האנטנות באתר של המשרד להגנת הסביבה, אעדכן את הבוסית שלי במצב.

אודה אם תוכלו לייעץ לי מה ניתן לעשות במצב זה.

האם נכונה התובנה שלי שאין טיפת אנושיות בהתקנה כזו, מכיוון שאילו היו מתקינים את האנטנות על תרנים היו: א. מאפשרים לאנשים את הזכות לדעת על קיום האנטנות
    ב. זה היה מקטין את עוצמת הקרינה, על ידי הרחקת האנטנות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנטנות סלולאריות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה.

רם דישון
    24/09/2010

1. הנתונים שמצאת באתר המשרד אינם שוים מאומה לצרכינו.
    2. הפתרון היחידי המעשי הוא לרכוש מכשיר ולמדוד לבד.
    3. על האנושיות של חברות הסלולר אינני רוצה לדבר. זה מעלה לי את לחץ הדם.
    4. על ההבדל בין אנטנות מוסתרות לאנטנות על תורן אפשר לכתוב מאמר שלם. חבל על המאמץ. כמו שאמרתי, הפתרון הוא לרכוש מכשיר פשוט ולמדוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לשים בבית או במשרד גלאי קרינה

גליה
    26/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו