מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנות סלולריות בקרבת מקום העבודהשאלה27/09/2010
הבחנתי שליד הבניין בו אני עובדת יש בניין עם מס' אנטנות (שני בניינים בני 4-5 קומות)
אחת נראית כמו אנטנת טלוויזיה של פעם,והאחרות (2-3 נראה לי) נראות כמו אנטנה סלולרית קטנה (כלומר לא אלה שנראות כמו שושנה)
המשרד שלי נמצא להערכתי בגובה של אולי קומה מתחת לאנטנות,או לפחות ככה זה נראה מבפנים...כלומר קומת העבודה גבוהה בכל אופן
האם יש סיכון בהנחה שמדובר באנטנות סלולריות?
(ככל הנראה בזה מדובר אם אני קוראת נכון את מפת האנטנות של המשרד לאיכות הסביבה)
מה הרדיוס המסוכן של רוב האנטנות בעצם?האם השידור של רוב האנטנות פועל בצורת "כדור"?או שהשידור הוא על מישור...
ובכלל,שמתי לב שכל ת"א עמוסה לעייפה באנטנות,מה הסיכון ליצור הממוצע שלא מחבק אנטנות אלא נגיד גר תחתיהן עובד בקרבתן וכו'?
תודה ושלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנות סלולריות...
ד"ר זמיר שליט"א28/09/2010אנא בקשי מהמשרד להגנת הסביבה את סקר הבטיחות של האנטנה(ות)
02-649-5869, להקליד: הממונה על פניות הציבור.
תסבירי לה שהאנטנה קרובה אלייך ואת מעוניינת לדעת אם היא בטיחותית.
היא תשלח לך את הסקרים בדוא"ל,
אז אנא צרפי תרשים פשוט כאשר האנטנה במרכז השעון, ולציין את הבית בו את נמצאת, כיוון (נניח שעה 6, זה מדרום לאנטנה), מרחק במטרים, והבדל הגובה במטרים.
להוסיף גם כמה בתים אם יש, מוסדות חינוך וכיוב'
אנא העבירי לי לדוא"ל הפרטי,
אני אבדוק, ואעביר לבדיקת על למהנדס שלנו רם דישון. הוא יענה לך ישירות, על מידת הסיכון שיש לך.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי חיטוט מסוים באתר המשרד להגנת
שאלה28/09/2010איכות הסביבה
מסתבר ככל הנראה שהאנטנה פולטת קרינה בעצמת 4.5 (מיליגאוס אני מניחה אבל לא מצוינת יחידת המידה ), 0.07% ביחס לסף הבריאות. מה המשמעות של נתונים אלה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובה.
רם דישון28/09/20101. הנתון המספרי הוא מיקרוואט לסמ"ר ולא מיליגאוס.
2. הערך הזה לא רלוונטי לגבינו.
3. ראי בשאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)