אנטנות סלולריות בקרבת מקום העבודה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולריות בקרבת מקום העבודה
    שאלה
    27/09/2010

הבחנתי שליד הבניין בו אני עובדת יש בניין עם מס' אנטנות (שני בניינים בני 4-5 קומות)
    אחת נראית כמו אנטנת טלוויזיה של פעם,והאחרות (2-3 נראה לי) נראות כמו אנטנה סלולרית קטנה (כלומר לא אלה שנראות כמו שושנה)
    המשרד שלי נמצא להערכתי בגובה של אולי קומה מתחת לאנטנות,או לפחות ככה זה נראה מבפנים...כלומר קומת העבודה גבוהה בכל אופן
    האם יש סיכון בהנחה שמדובר באנטנות סלולריות?
    (ככל הנראה בזה מדובר אם אני קוראת נכון את מפת האנטנות של המשרד לאיכות הסביבה)
    מה הרדיוס המסוכן של רוב האנטנות בעצם?האם השידור של רוב האנטנות פועל בצורת "כדור"?או שהשידור הוא על מישור...
    ובכלל,שמתי לב שכל ת"א עמוסה לעייפה באנטנות,מה הסיכון ליצור הממוצע שלא מחבק אנטנות אלא נגיד גר תחתיהן עובד בקרבתן וכו'?

תודה ושלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנות סלולריות...

ד"ר זמיר שליט"א
    28/09/2010

אנא בקשי מהמשרד להגנת הסביבה את סקר הבטיחות של האנטנה(ות)
    02-649-5869, להקליד: הממונה על פניות הציבור.
    תסבירי לה שהאנטנה קרובה אלייך ואת מעוניינת לדעת אם היא בטיחותית.
    היא תשלח לך את הסקרים בדוא"ל,
    אז אנא צרפי תרשים פשוט כאשר האנטנה במרכז השעון, ולציין את הבית בו את נמצאת, כיוון (נניח שעה 6, זה מדרום לאנטנה), מרחק במטרים, והבדל הגובה במטרים.
    להוסיף גם כמה בתים אם יש, מוסדות חינוך וכיוב'
    אנא העבירי לי לדוא"ל הפרטי,
    אני אבדוק, ואעביר לבדיקת על למהנדס שלנו רם דישון. הוא יענה לך ישירות, על מידת הסיכון שיש לך.
    כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי חיטוט מסוים באתר המשרד להגנת

שאלה
    28/09/2010

איכות הסביבה
    מסתבר ככל הנראה שהאנטנה פולטת קרינה בעצמת 4.5 (מיליגאוס אני מניחה אבל לא מצוינת יחידת המידה ), 0.07% ביחס לסף הבריאות. מה המשמעות של נתונים אלה?
    תודה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

רם דישון
    28/09/2010

1. הנתון המספרי הוא מיקרוואט לסמ"ר ולא מיליגאוס.
    2. הערך הזה לא רלוונטי לגבינו.
    3. ראי בשאלות נפוצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו