מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ראוטר בטווח של חצי מטר.איתמר29/09/2010
אני בחדר עם ראוטר SL2-141
הראוטר עצמו מחובר למחשב ואני במרחק של חצי מטר מהראוטר.
בשעות היום (כשאני על המחשב) אני לא מוריד תכנים כבדים וכו'.
אך בלילה אני מוריד סרטים משחקים סדרות וכו'.
יש קרינה במרחק של חצי מטר?
זה מסוכן שאני צריך ממש לעשות שינוי ולקנות מודם ולחבר איפשהו את הראוטר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חצי מטר סביר,
רם דישון29/09/2010וכמה שיותר- יותר טוב.
אם המחשב והראוטר קבועים- למה להשתמש באלחוטי? חבר עם כבל ודי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מחבר את הראוטר עם כבל למחשב.
איתמר29/09/2010הראוטר מחובר עם כבל למחשב.
הוא פשוט ראוטר ולא מודם ולכן הסבירו לי שהוא פולט קרינה.
אני טועה?
תבין,
הראוטר יושב ליד המחשב, מחובר עם כבל למחשב,
יש עוד מחשב בבית שגולש דרך הראוטר הזה אבל לא מוריד תכנים כבדים.
מה אני עושה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חבל שלא נתת את כל התמונה קודם.
רם דישון29/09/2010כמות ההורדה אינה משנה את עוצמת הקרינה. דאג לשמור מרחק של מטר ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי במדיוק.
איתמר29/09/2010השאלה הייתה, אם הראוטר שמחובר למחשב שלי בכבל
(והוא לא מודם- הוא ראוטר לכל דבר שמחובר למחשב.)
פולט קרינה, השאלה היא נובעת מעצם זה שהראוטר מחובר בכבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הוא מחובר למחשב שלך בכבל,
רם דישון30/09/2010אבל הבנתי שמחשב שני מחובר אליו אלחוטית, לכן ברור שהוא מקרין.
לכן עליך לשמור מרחק של מטר ממנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני מנתק
איתמר30/09/2010ואם אני מנתק את המחשב שמחובר אליו אלחוטי.
ורק כשיש צורך באינטרנט אני מחבר את הכרטיס רשת של המחשב השני.
(קל מאוד לנתק ולחבר זה כרטיס רשת USB)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זה לא ישנה דבר
רם דישון30/09/2010כל עוד לא ביטלת בראוטר את השידור (למיטב ידיעתי ניתן לעשות זאת או באמצעות מפסק או דרך התוכנה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפסק אין
איתמר01/10/2010מפסק אין לי.
איזה תוכנה?
ואיך עושים את זה?
ונגיד שבטלתי אני יכול להחזיר ולהפסיק שוב כמה שבא לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול שידור אלחוטי
shmuel01/10/2010בשביל לבטל אתה צריך להכנס להגדרות של הראוטר עצמו תחפש בגוגל disable wifi router או שתפנה לפורום רשתות אין לי בעיה למצוא לך אם תרשום את דגם הרוטאר
אני רוצה להוסיף תודה כללית לאנשים שעונים פה באופן קבוע לשואלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)