מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נייד ברכבמאיה02/10/2010
שלום,
לפני כשנה התלבטתי בעניין רכישת דיבורית קבועה לרכב. העלות 1400 ש"ח. ההחלטה, עליה אני מתחרטת היום, היתה לא לרכוש. באותה תקופה דיברתי יחסית מעט אולם בחצי שנה האחרונה אני מדברת בערך 20 דקות ביום כאשר בתי בת השנתיים עמי ברכב. כעת, מזה זמן רב לא ניתן להשיג (באורנג' לפחות) דיבורית כזו מאחר ואין במלאי.
האם שיחה של 20 דקות ביום במשך חצי שנה עם ילדה באוטו יכולה להשפיע עליה או שזה זניח? היא יושבת מאחור בצד הנגדי, לא מאחוריי.
לתשובתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש בפלאפון בלי דיבורית
ד``ר דני וולף04/10/2010עם אנטנה חיצונית, יוצרת קרינה. קשה מאוד להגיד מה עוצמת הקרינה, אולם, יש קרינה וחבל.
האפשרות היחידה במקרה זה היא להמעיט במשך השיחות. 20 דקות ביום זה הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כל כך
מאיה04/10/2010רוצה לחדד- אם יהיה לי (כשיהיה במלאי) מכשיר נוסף קבוע ברכב שעד כמה שידוע לי האנטנה שלו חיצונית, עדיין תהיה קרינה באוטו??
אתה בעצם אומר שאכן נגרם לילדה נזק
עליי אני לא מדברת כי אני כבר שנים מדברת ברכב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לגבי המכשיר הקבוע ברכב-
רם דישון04/10/2010לא תהיה קרינה בתוך הרכב.
סביר שלילדה לא נגרם כל נזק, כי התקופה קצרה למדי. נזק מתפתח לאורך שנים רבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)