מקפיצה שאלה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שאלה
    טלי
    04/10/2010

שלום רב,
    רציתי לדעת לגבי סורק רנטגן שבשדה התעופה: כשעברתי לכיוון תחנת הבידוק של אל-על בבן גוריון, עברתי מיתקן של סורק רנטגן, כזה שהעובד של המיתקן הכניס דרך הפתח (בפתח דרכו הכניסו את המזוודות היה וילון העשוי מרצועות שהתנופפו כל הזמן) מזוודות לבדיקה ומדי פעם ראיתי שהוא מעביר שם איזה מוט שלא היה לי ברור לי לשם מה. הוא חזר על פעולה זו שוב ושוב. מכל מקום אני עברתי שם בדיוק כאשר הפתח של המכשיר, דרכו הכניסו את המזוודות היה פתוח כי העובד בדיוק נעץ בפנים את המוט והווילונות הוסטו הצידה כך שהפתח היה פתוח. האם יתכן כי כשעברתי שם נחשפתי כך לקרינת רנטגן מייננת כזו שיכולה להזיק על הפוריות/המערכת ההורמונלית/היווצרות עובר פוטנציאלי פגום. אני שואלת כי מאז נסיעתי יש לי שיבושים משונים במחזור . תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקפיצה שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שאלה - תגובה

ד``ר דני וולף
    05/10/2010

לא קרה לך כלום לא נחשפת, וזה בכל מקרה לא הגורם לשיבוש מחזור. אולי ההתרגשות והמתח של הנסיעה הם הגורמים הסבירים יותר לשיבוש המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מודה!

טלי
    05/10/2010

תודה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו