מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנטת בקרבת מגוריםרוני05/10/2010
שלום,
אני מתגוררת כרגע בבלגיה ואני ומשפחתי עוברים דירה.שמתי לב שבמרחק משהו כמו 50 מטר מהדירה החדשה יש בניין משרדים מאוד גבוה ועל הגג שלו יש הרבה אנטנות, חלק אני מזהה שהן אנטנות סלולריות אך הקטנות (לא אנטנה בצורת שושנה) והשאר אני לא יודעת אם הן אנטנות שידור או קליטה. מה הן לפי דעתכם? אני מתככנת להתקשר לעיריה לשאול על האנטנטות, רציתי לדעת איזה מידע לבקש על האנטנות על מנת שאוכל לשאול אתכן על הסיכון שלהן?
תודה
רלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטנטת בקרבת מגורים - תגובה
רם דישון05/10/2010גם אם תקבלי את כל המידע, ספק אם ניתן יהיה להעריך מה קורה.
לכן אני ממילץ לרכוש מכשיר מדידה ולמדוד לבד. יש ב-ebay מכשירים בעלות נמוכה מאד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך שאלה נוספת
רוני05/10/2010האם אתה יכול להמליץ במדוייק איזה מכשיר כדי לקנות?
ומה יכול להיות לדעתך תפקידן של האנטנות השונות על בניין המשרדים שהן לא אנטנות סלולריות?
תודה
רלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה אך שאלה נוספת - תגובה
רם דישון05/10/20101. פני בדוא"ל פרטי- איננו נוהגים להמליץ על מוצרים בפורום.
2. הבעת דעה בלי לראות את האנטנות תהיה באמת לא מקצועית ורצינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לנושא
רוני06/10/2010תודה על התייחסותך
אם אצרף תמונה של האנטנטות תוכל לאמר לי למה הן משמשות? לשידור או קליטה?
תודה
רלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לנושא - תגובה
רם דישון06/10/2010אנסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)