מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבי חזה וראש משימוש בראוטרשאלה06/10/2010
יכול להיות ?
אני רחוק מהראוטר אך קרוב לנייד
יתכן שאני רגיש יותר מאחרים ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבי חזה וראש משימוש בראוטר - תגובה
רם דישון06/10/2010אכן ייתכן. לא נתת די פרטים כדי לומר יותר מכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי חזה
שאלה06/10/2010קניתי לאחרונה ראוטר הייתי במרחק של כשני מטר בזמן השימוש.
אך כמובן הייתי קרוב למחשב נייד. אני משתמש "כבד", ומוריד המון חומר מהרשת.
אחר שימוש הרבה זמן, התחליו לי כאבי חזה ולחץ בראש. כיבתי את הראוטר. וזה עבר לי כעבור חצי שעה.
חשבתי שזה אולי לא מזה, הפעלתי שוב, את הראוטר. והשתמשתי בנייד בחדר אחר מהראוטר, כעבור חמש דקות שוב התחיל לי הלחץ בחזה.
יש לכם מושג מה זה ? אני רגיש יותר מאשתי למשל שלא חשה בכלום ?
[זה קרה לי פעם גם במודם ZTE של סלקום.
תודה רבה.
הראוטר הוא D LINK תקן N.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובהמשך לדיעל
שאלה06/10/2010אם אחבר את הראוטר עם חוט ואכבה את האלחוטי, אוכל להיות רגוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה שאתה
רם דישון07/10/2010רגיש במיוחד לקרינה, גם בעוצמה נמוכה מאד.
אם תחבר את הראוטר באמצעות כבל ותכבה את השידור- קרוב לוודאי שכל התסמינים יחלפו.
חשוב שתכבה את השידור גם בראוטר וגם במחשב הנייד.
ראוטר בתקן N משדר יותר חזק מאשר הדגמים הקודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רק כאבי חזה ?
שאלה07/10/2010ותו לא.
או שזה מביע על רגישות היכולה להביא לסיבוכים יותר ריציניים ?
כלומר, כאבי חזה מקורם מהלב או מה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)