טיפול בחשמל בפיזיוטרפיה .

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• טיפול בחשמל בפיזיוטרפיה .
    אורחת
    07/10/2010

בוקר טוב,
    ברשותכם 2 שאלות:
    1.אני אמורה לעבור במסגרת טיפול פיזיוטרפי, גם טיפול עם אלקטרודות חשמליות המכוונות לגב, עקב כאבי גב תחתון. האם יש בזה קרינה מסוכנת?, בינתיים עברתי טיפול חד פעמי במשך 20 דקות, האם מסוכן?
    2.יש לי מיטה מתכווננת ולפני שאנחנו נרדמים אני מוציאה את החשמל מהתקע. ילדיי הקטנים באים בלילה אלינו למיטה.., ממה שקראתי אצל אחד השואלים הוא מדד וטוען שיש קרינה גם כשהמיטה מנותקת מהחשמל. האם זה יכול להיות?, אני לתומי חשבתי שכשהמיטה מנותקת מהחשמל אז זה בדיוק כמו לישון על מיטה רגילה לא מתכווננת. חשוב לי לדעת האם כשמנתקים מהחשמל (מהשקע), נשארת איזושהי קרינה, אפילו מיזערית?..,
    בתודה וישר כוח על הפורום, אורחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בחשמל בפיזיוטרפיה .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בחשמל בפיזיוטרפיה . - תגובה

ד``ר דני וולף
    07/10/2010

אין שום בעיה בטיפול פיסיותרפי באלקטרודות, לזמן כל כך קצר.
    מיטה מתכווננת, או כול דבר אחר שעובד על חשמל והוא אינו מחובר לחשמל, מן הסתם, אינו פולט קרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על תשובתך המהירה

אורחת
    07/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו