אנטנה סלולארית ליד תנועת נוער

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולארית ליד תנועת נוער
    דורי
    14/10/2010

שלום,

שלחתי מייל למשרד לפניות הציבור של האגף למניעת רעש וקרינה בשביל לקבל את דו"ח סקר הסיכונים ואת דו"ח המדידה האחרון שעשו למקום.

במרחק של כ-80 מטר משם יש שתי תנועות נועראשר יש בהם אנשים במהלך הרבה מימי השבוע.

דו"ח הסיכונים לא אמר כלום. רק שזה בסדר להיות החל ממרחק 6 מטר מהאנטנה אם הבנתי נכון (שזה לדעתי שקר מוחלט חח)

מה שהדו"ח מדידה אמר מופיע בתמונה המצורפת.
    אני אישית לא הבנתי מהדו"ח הזה מה העוצמה שהאנטנה משדרת... פספוס שלי בהבנת הטרמינולוגיה או שפשוט לא אמרו?

תודה מראש
    דורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולארית ליד תנועת נוער - תגובה

ד``ר דני וולף
    15/10/2010

הדו"ח הזה לא אומר כלום לגבי הקרינה במקום.
    על פניו נראה שמרחק של 80 מטרים (האם מדובר בקו אוירי מהאנטנה בעצמה, ולא מבסיס התורן) לא מספיקים כדי שילדים ישהו שם שעות מרובות ביום. אם זה רק פעם או פעמיים בשבוע לכמה שעות, ניחא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פעולה..

דורי
    15/10/2010

זה מה שחשבתי.. אז איך אני משיג דו"ח עם מספרים אמיתייים? כי ביקשתי את מה שאתה אמרתי לי בזמנו אבל זה מה שהם שלחו לי.
    לומר להם שפשוט לא הביאו לי את מה שביקשתי או מה?

וזה 80 מ' בקו אווירי. מבחינת טופוגרפית בסיס התורן גבוה מהבניין בו הם שוהים (בין מס' שעות כל יום - עד מקרים של שבוע ברצף או יותר) כך שבסיס בתורן גבוה בכ10 מטר בציא Z ביחס לגג הבניין.

יש פה סיכון כלשהו או שאי אפשר לדעת עד שאין מספרים על ביצועי האנטנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פעולה.. - תגובה

ד``ר דני וולף
    15/10/2010

המספרים אפילו לא כל כך מעניינים, כי הם יהיו בתקן.
    לגביי, אנטנה במרחק אוירי של 80 מטרים ממקום שילדים שוהים בו יותר מ- 30 שעות בשבוע עלול להיות מסוכן, גם אם אחרים יגידו אחרת.
    מה עושים???????
    רעש ציבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו