מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה סלולארית ליד תנועת נוערדורי14/10/2010
שלום,
שלחתי מייל למשרד לפניות הציבור של האגף למניעת רעש וקרינה בשביל לקבל את דו"ח סקר הסיכונים ואת דו"ח המדידה האחרון שעשו למקום.
במרחק של כ-80 מטר משם יש שתי תנועות נועראשר יש בהם אנשים במהלך הרבה מימי השבוע.
דו"ח הסיכונים לא אמר כלום. רק שזה בסדר להיות החל ממרחק 6 מטר מהאנטנה אם הבנתי נכון (שזה לדעתי שקר מוחלט חח)
מה שהדו"ח מדידה אמר מופיע בתמונה המצורפת.
אני אישית לא הבנתי מהדו"ח הזה מה העוצמה שהאנטנה משדרת... פספוס שלי בהבנת הטרמינולוגיה או שפשוט לא אמרו?
תודה מראש
דורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה סלולארית ליד תנועת נוער - תגובה
ד``ר דני וולף15/10/2010הדו"ח הזה לא אומר כלום לגבי הקרינה במקום.
על פניו נראה שמרחק של 80 מטרים (האם מדובר בקו אוירי מהאנטנה בעצמה, ולא מבסיס התורן) לא מספיקים כדי שילדים ישהו שם שעות מרובות ביום. אם זה רק פעם או פעמיים בשבוע לכמה שעות, ניחא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פעולה..
דורי15/10/2010זה מה שחשבתי.. אז איך אני משיג דו"ח עם מספרים אמיתייים? כי ביקשתי את מה שאתה אמרתי לי בזמנו אבל זה מה שהם שלחו לי.
לומר להם שפשוט לא הביאו לי את מה שביקשתי או מה?
וזה 80 מ' בקו אווירי. מבחינת טופוגרפית בסיס התורן גבוה מהבניין בו הם שוהים (בין מס' שעות כל יום - עד מקרים של שבוע ברצף או יותר) כך שבסיס בתורן גבוה בכ10 מטר בציא Z ביחס לגג הבניין.
יש פה סיכון כלשהו או שאי אפשר לדעת עד שאין מספרים על ביצועי האנטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פעולה.. - תגובה
ד``ר דני וולף15/10/2010המספרים אפילו לא כל כך מעניינים, כי הם יהיו בתקן.
לגביי, אנטנה במרחק אוירי של 80 מטרים ממקום שילדים שוהים בו יותר מ- 30 שעות בשבוע עלול להיות מסוכן, גם אם אחרים יגידו אחרת.
מה עושים???????
רעש ציבורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)