מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מרחק ממחשב נייד המחובר לאינטרנטחיים16/10/2010
יש לי בבית רשת אלחוטית ביתית ויש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שמחובר לרשת הזאת.
עד איזה מרחק יש לשמור מהמחשב כשאני גולש בו באינטרנט?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרף עוד שאלה.
חיים16/10/2010אם אני גולש באיטנרט במחשב שמחובר לרשת אלחוטית ביתית ותוך כדי אני מטעין אותו.
האם זה משנה את ההנחיות לגבי המרחק שיש לשמור מהמחשב עצמו?
אני יודע שמהמטען יש לשמור כמרחק של מטר אבל השאלה איזה מרחק יש לשמור מהמחשב עצמו?
ושאלה שניה.
המטען זה הקופסא השחורה שנמצאת על הכבל שמחבר בין השקע למחשב,כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצרף עוד שאלה. - תגובה
ד``ר דני וולף16/10/2010מרחק יד פשוטה מספיק, 50-60 ס"מ מהמחשב עצמו מספיקים. מדובר פה בשני סוגי קרינות, הקרינה בתדירות הביתית, שהיא מקסימלית מהקופסה השחורה המחוברת לחוט חשמל כלומר מהשנאי, וקרינה בתדר אלחוטי 2.4 ג'יגה שהיא חלשה ביותר. בשני המקרים מספיק מרחק של 60 ס"מ מהגוף ומה.....אשכים!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הדבר מתייחס גם לתינוקות
ירדן17/10/2010מה המרחק המותר ממחשב נייד \ הכבל לבין תינוק יונק או יושן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הדבר מתייחס גם לתינוקות - תגובה
ד``ר דני וולף18/10/2010מטר בטוח מספיק. המדובר במטר מהמחשב ומהספק. הכבל המוביל למחשב זניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)