קרינה סלולרית וכאב בפנים וGPS

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית וכאב בפנים וGPS
    אני
    20/10/2010

שלום. אודה לכם אם תוכלו לענות על שתי שאלות:
    1-האם יכול להיות שכאשר אני משוחחת ליותר מ2 דקות ברמקול חום הקרינה גורם לי למעין כאב בפנים?
    2-האם בGPS יש קרינה כמו בנייד? מה הסיכונים בשימוש בו אם בכלל?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית וכאב בפנים וGPS - תגובה

ד``ר דני וולף
    20/10/2010

יכול להיות שאת רגישה לקרינה של הפלאפון והוא גורם לך תחושת אי נעימות בפנים. יכול גם להיות שזה פסיכולוגי, וגם אז זה לא נעים. זה אינו קשור בסרטן.
    GPS קולט ולא מקרין כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין גידולים שפירים לניידים

אני
    20/10/2010

תודה על המענה הקודם.
    האם נמצא קשר בין גידולים שפירים (כמו גידול על עצב השמיעה) לבין שימוש בטלפונים ניידים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר בין גידולים שפירים לניידים - תגובה

ד``ר דני וולף
    21/10/2010

בהחלט נמצא קשר אולם מטבע הדברים להוכיח קשר כזה זו משימה כמעט בלתי אפשרית, ולכן עדיין אין פסיקה סופית בנושא.
    אנחנו מאמינים מאוד שהקשר הוא הרבה יותר אמיץ ושכיח מאשר נמצא בעבודות הממומנות על ידי חברות הסלולר בעולם, ועם קונספירציה של שלטונות הבריאות בכול העולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GPS

אסף
    22/10/2010

שלום רב,
    השאלה שלי היא, אם אתה טוען שהGPS לא מקרין אלא רק קולט, איך הלווין יודע איפה נמצא הרכב בכל רגע נתון?

השאלה הכללית שלי היא אם בטוח אין סיכון בשימוש ב GPS?

תודה רבה ושבת שלום,
    אסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• GPS - תגובה

רם דישון
    23/10/2010

מי אמר שהלווין יודע איפה הרכב?
    המקלט יודע היכן הרכב, ורק הוא!
    הלוין משדר אות שאומר בפשטות: השעה עכשיו X, ואני נמצא במקום Y.
    כל היתר נעשה ע"י המקלט.
    זכור את עקרון ה- GPS:
    All users are passive and silent.
    קצרה היריעה כאן מלפרט כיצד פועלת המערכת הזו, אבל האינטרנט מלא בפרטיה. אם הנושא מעניין אותך- חפש והשכל.
    ובשורה התחתונה: מקלט ה-GPS אינו משדר כלל, ועל כן בטוח לחלוטין לשימוש.
    אבל, אם ה-GPS שלך יושב בתוך טלפון סלולרי- זה כבר סיפור אחר. במקרה זה הטלפון הסלולרי משדר את נתוני המיקום שלו למרכז המפעיל הסלולרי, ואז הוא מתנהג כמו טלפון סלולרי לכל דבר. המפעיל הסלולרי משדר חזרה לטלפון הנחיות נסיעה ותמונת מפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו