מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה סלולרית וכאב בפנים וGPSאני20/10/2010
שלום. אודה לכם אם תוכלו לענות על שתי שאלות:
1-האם יכול להיות שכאשר אני משוחחת ליותר מ2 דקות ברמקול חום הקרינה גורם לי למעין כאב בפנים?
2-האם בGPS יש קרינה כמו בנייד? מה הסיכונים בשימוש בו אם בכלל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה סלולרית וכאב בפנים וGPS - תגובה
ד``ר דני וולף20/10/2010יכול להיות שאת רגישה לקרינה של הפלאפון והוא גורם לך תחושת אי נעימות בפנים. יכול גם להיות שזה פסיכולוגי, וגם אז זה לא נעים. זה אינו קשור בסרטן.
GPS קולט ולא מקרין כלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין גידולים שפירים לניידים
אני20/10/2010תודה על המענה הקודם.
האם נמצא קשר בין גידולים שפירים (כמו גידול על עצב השמיעה) לבין שימוש בטלפונים ניידים? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר בין גידולים שפירים לניידים - תגובה
ד``ר דני וולף21/10/2010בהחלט נמצא קשר אולם מטבע הדברים להוכיח קשר כזה זו משימה כמעט בלתי אפשרית, ולכן עדיין אין פסיקה סופית בנושא.
אנחנו מאמינים מאוד שהקשר הוא הרבה יותר אמיץ ושכיח מאשר נמצא בעבודות הממומנות על ידי חברות הסלולר בעולם, ועם קונספירציה של שלטונות הבריאות בכול העולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGPS
אסף22/10/2010שלום רב,
השאלה שלי היא, אם אתה טוען שהGPS לא מקרין אלא רק קולט, איך הלווין יודע איפה נמצא הרכב בכל רגע נתון?
השאלה הכללית שלי היא אם בטוח אין סיכון בשימוש ב GPS?
תודה רבה ושבת שלום,
אסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
GPS - תגובה
רם דישון23/10/2010מי אמר שהלווין יודע איפה הרכב?
המקלט יודע היכן הרכב, ורק הוא!
הלוין משדר אות שאומר בפשטות: השעה עכשיו X, ואני נמצא במקום Y.
כל היתר נעשה ע"י המקלט.
זכור את עקרון ה- GPS:
All users are passive and silent.
קצרה היריעה כאן מלפרט כיצד פועלת המערכת הזו, אבל האינטרנט מלא בפרטיה. אם הנושא מעניין אותך- חפש והשכל.
ובשורה התחתונה: מקלט ה-GPS אינו משדר כלל, ועל כן בטוח לחלוטין לשימוש.
אבל, אם ה-GPS שלך יושב בתוך טלפון סלולרי- זה כבר סיפור אחר. במקרה זה הטלפון הסלולרי משדר את נתוני המיקום שלו למרכז המפעיל הסלולרי, ואז הוא מתנהג כמו טלפון סלולרי לכל דבר. המפעיל הסלולרי משדר חזרה לטלפון הנחיות נסיעה ותמונת מפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)