ממד עם מחשב וטלוויזיה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• ממד עם מחשב וטלוויזיה
    ד``ר דני וולף
    28/10/2010

אני אמור לעבור להתגורר בממד.בחלק ניכר משעות היום אני אשהה בממד. בממד יש מחשב עם מסך טלויזיה שטוח ומטען לפלאפון.ראשית ברצוני לשאול מדוע ממד הוא בעייתי מבחינת קרינה. 2.האם הבעיה היא מהותית מספיק בכדי שלא אעבור לגור בממד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממד עם מחשב וטלוויזיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממד - תגובה

ד``ר דני וולף
    28/10/2010

ממד בעייתי כי קירותיו עשויים מבטון עבה מאוד, ובטון משחרר קרינה מייננת.
    הממד בעייתי גם כי הוא לא מאוורר. לישון ולחיות בממד, צריך להיות מאוורר כל היום והלילה, ולשאוב את האבק ולא לטאטא, כי באבק עצמו עלולה להיות קרינה שעדיף שתשקע עם האבק לרצפה ותישאב לתוך שואב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לשאלץי הראשונה

יותם
    28/10/2010

האם הסיכון בכך שאגור בממד הוא מספיק גדול בכדי שאוותר על המעבר אליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לשאלץי הראשונה - תגובה

ד``ר דני וולף
    29/10/2010

הבעיה היא מהותית מאוד, האם הממד הוא על הקרקע או בקומות?
    אם על הקרקע, או גרוע מכך מתחת לפני הקרקע, עדיף לוותר, אם בקומה ראשונה ומעלה, מספיק לאוורר היטב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ממד

יותם
    29/10/2010

ראשית, תודה על המענה. הממד שלי בגודל של 13 מ' רבוע, נמצא בקומת הכניסה של הבית, יש בו חלון שפונה אל מחוץ לבית ודלת כניסה מתוך הבית.כמו שכבר ציינתי, יהיו בו מחשב, מסך טלויזיה ומטען לפלאפון.האם זה עדיין בעייתי באותה הרמה?, האם עדיין היית ממליץ לי לא לעבור לגור בו? כמו כן אני מעוניין לדעת מהי קרינה מייננת? וכיצד ניתן להפחיתה?
    תודה מראש, יותם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ממד - תגובה

ד``ר דני וולף
    29/10/2010

הזמן בדיקה מהימנה מאחת החברות הבודקות רדון וקרינה מייננת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו