מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ממד עם מחשב וטלוויזיהד``ר דני וולף28/10/2010
אני אמור לעבור להתגורר בממד.בחלק ניכר משעות היום אני אשהה בממד. בממד יש מחשב עם מסך טלויזיה שטוח ומטען לפלאפון.ראשית ברצוני לשאול מדוע ממד הוא בעייתי מבחינת קרינה. 2.האם הבעיה היא מהותית מספיק בכדי שלא אעבור לגור בממד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממד - תגובה
ד``ר דני וולף28/10/2010ממד בעייתי כי קירותיו עשויים מבטון עבה מאוד, ובטון משחרר קרינה מייננת.
הממד בעייתי גם כי הוא לא מאוורר. לישון ולחיות בממד, צריך להיות מאוורר כל היום והלילה, ולשאוב את האבק ולא לטאטא, כי באבק עצמו עלולה להיות קרינה שעדיף שתשקע עם האבק לרצפה ותישאב לתוך שואב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלץי הראשונה
יותם28/10/2010האם הסיכון בכך שאגור בממד הוא מספיק גדול בכדי שאוותר על המעבר אליו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלץי הראשונה - תגובה
ד``ר דני וולף29/10/2010הבעיה היא מהותית מאוד, האם הממד הוא על הקרקע או בקומות?
אם על הקרקע, או גרוע מכך מתחת לפני הקרקע, עדיף לוותר, אם בקומה ראשונה ומעלה, מספיק לאוורר היטב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ממד
יותם29/10/2010ראשית, תודה על המענה. הממד שלי בגודל של 13 מ' רבוע, נמצא בקומת הכניסה של הבית, יש בו חלון שפונה אל מחוץ לבית ודלת כניסה מתוך הבית.כמו שכבר ציינתי, יהיו בו מחשב, מסך טלויזיה ומטען לפלאפון.האם זה עדיין בעייתי באותה הרמה?, האם עדיין היית ממליץ לי לא לעבור לגור בו? כמו כן אני מעוניין לדעת מהי קרינה מייננת? וכיצד ניתן להפחיתה?
תודה מראש, יותם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ממד - תגובה
ד``ר דני וולף29/10/2010הזמן בדיקה מהימנה מאחת החברות הבודקות רדון וקרינה מייננת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)