בלוטת לימפה בצוואר וקרינה מסלולרי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה בצוואר וקרינה מסלולרי
    לחמית
    03/11/2010

אני מדברת בסלולרי מספר רב מאוד של פעמים ביום, במצטבר: אף מס' שעות. ואף ישנה די צמוד אליו בעת הטענתו בשעות הלילה. (מתוקף תפקידי מקבלת שיחות גם בשעות הלילה). עתה גילו אצלי בלוטת לימפה בצוואר מתחת לאוזן נפוחה עם ממצאים מחשידים. האם יכול להיות קשר בין 2 הדברים? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוטת לימפה בצוואר וקרינה מסלולרי - תגובה

ד``ר דני וולף
    04/11/2010

דיבור של כמה שעות ביום במצטבר, בלי אמצעי הגנה, במשך שנים יכול לגרום בדיוק לזה. א. נקווה שהבלוטה תתברר כתקינה. ב. בכול מקרה היגיע הזמן שתעברי לדיבור עם אמצעי הגנה. גם לא לישון כל הלילה עם אוזנית בלוטוס באוזן!!!! ג. כל האמור לעיל, על הקשר שבין סרטן לבין שימוש מסיבי בפלאפון, ובאזור של הפלאפון, עדיין לא הוכח סופית, ועדיין לא מקובל אצל שילטונות הבריאות העולמיים, ככזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה. ותוספת:

לחמית
    04/11/2010

אני לא ישנה עם אוזניות אבל שמה את הטלפון בהטענה למילוי הבטריה והוא אכן מונח לידי על הכרית. לאחר תשובתך אשנה את הרגלי. כי אני מבינה שכשהטלפון צמוד אלי והוא מחובר למטען למילוי הבטריה זה גם גורם מהווה סכנה. מקווה שהבנתי נכון. תודה רבה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו