מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פעמיים CT מוח תוך חצי שנהנטליה04/11/2010
שלום רב,
אני בחורה בריאה בת 25, בטווח של חצי שנה (מרחק של 4 חודשים בין הבדיקות) ערכו לי CT ראש בעקבות מיגרנות חזקות. התשובות יצאו תקינות.
כאשר הייתי קטנה (בת 10) עברתי זעזוע מוח ובמהלך שנות ההתבגרות מס' צילומי ראש בעקבות בעיות בסינוסים וכאבי ראש.
כמה מסוכנת הקרינה? מה ההשפעה אם בכלל?
לחוצה ומודאגת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעמיים CT מוח תוך חצי שנה - תגובה
ד``ר דני וולף05/11/2010קיים סיכון אולם הוא מזערי ביותר ולא יגרום לך מחלה. הלחץ והדאגה מסוכנים יותר לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סיכון בדיוק?
נטליה05/11/2010תודה רבה על תשובתך.
איזה סיכון קיים? מהו האחוז ? ובאיזה טווח של זמן?
האם עלי להימנע מצילומים נוספים?
כמו כן נקבע לי MRI לסוף החודש בעקבות כאבי הראש (ה CT מלפני חצי שנה וה CTV מאתמול יצאו תקינים וכן בדיקות הדם).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה סיכון בדיוק? - תגובה
ד``ר דני וולף08/11/2010ראי שאלות נפוצות. תקבלי תשובה מדויקת על הסיכון.
נזק מקרינה מייננת נצבר לאורך כל החיים, ואין "הורדת נקודות על התנהגות טובה".
MRI אינו כרוך בקרינה מייננת כלל ואינו מסוכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)