מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אנטנה במרחק קרוברחל08/11/2010
שלום
ביישוב שבו אני גרה רוצים להתקין אנטנה חדשה של מירס(סביר להניח שתדר השידור יהיה בתחום הRF). מקום ההתקנה נמצא כ20-30 מטר מגני הילדים ובתים. אני לא יודעת מה כיווניות של האנטנה והספק השידור, אך נראה עם מעט היכרות בנושא של אנטנות שזה ודאי לא שייך להתקין במרחק כזה. מהמזכירות שמטפלת בנושא נמסר שכל הבדיקות נעשו ואנטנה תעמוד בכל התקנים מה שנשמע כבלוף אחד.מה דעתכם בנושא?
תודה מראש.
נ.ב עיינתי באתר של איכות הסביבה ואין שם נתונים מספריים על התקנים לפי הועדה שהזכרתם למעלה.
אם אני רוצה לקבל תשובות מספריות המותרות בתנאי הסביבה של מקום ההתקנה למי לפנות?אני די סקפטית על חברת מירס שהיא לוקחת את נושא הבריאות בחשבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטנה במרחק קרוב - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א08/11/2010אל תסכימו לשום אנטנה לפני שנבדוק את הנתונים:
בקשי מהמשרד להגנת הסביבה 02-649-5869 הממונה על פניות הציבור -
את סקר הבטיחות של האנטנה (תמסרי כתובת מדוייקת שלה).
תקבלי את זה בדוא"ל, ושלחי מייד אלי.
אני אמשיך בטיפול.
אם יש איזו בעייה, או שאלה, אנא כתבי לדוא"ל הפרטי שלי.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוספת.
רם דישון08/11/2010החברות מחויבות לסף של המשרד להגנת הסביבה, הגבוה משמעותית ממה שמקובל על מנהלי פורום זה.
מרחק כזה מגני ילדים נשמע שערוריתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)