זיפות

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• זיפות
    מאיה
    09/11/2010

הייתי היום באיקאה עם בתי. זאת כבר הפעם השלישית שאני הולכת לשם לאחרונה (עברנו דירה ויש מה לקנות) וכל פעם יש ריח נוראי בחנות. כששאלתי אמרו לי שמזפתים. האם זה בעייתי להסתובב שם כשכל החנות מריחה מהזיפות הזה.. הריח בטח נכנס דרך המזגנים כי הריח חזק דווקא בפנים וכשעומדים בחוץ אין ריח. האם הסתובבות של שעה שם מזיקה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיפות - תגובה

ד``ר דני וולף
    10/11/2010

קשה מאוד לדעת מה ריכוז הזפת באוויר הננשם, כי חוש הריח שלנו מרגיש ריחות מסוג זה בריכוזים נמוכים מאוד מאוד. כעקרון עדי זפת מאוד מסרטנים. אני הייתי מדיר רגליי מהמקום עד שהזיפות יגמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי טוב לדעת

מאיה
    10/11/2010

בתי בת השנתיים היתה אתי שם פעמיים, משך חצי שעה כל פעם. בהנחה שהמצב שם לא אידיאלי בכלל. זהו זמן מסוכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי טוב לדעת - תגובה

ד``ר דני וולף
    10/11/2010

תשכחי מזה, הכול בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו