מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם מקרר מסוכן?טדי11/11/2010
אני נוהג לשטוף ירקות הרבה זמן. כ25 דקות ביום, ואני אוכל אותם פעמיים ביום.
כלומר אני שוטף ירקות כ50 דקות ביום.
מאוחרי כל הזמן הזה, נמצא מאוד קרוב המקרר שלנו.
כאשר הדופן הימנית של המקרר ממש סנטימטרים בודדים מאחורי גבי.
וכמובן שבקו האלכסוני גם החלק האחורי של המקרר מאוד קרוב.
אני עומד פחות או יותר בקו אנכי באמצע המקרר ויותר קרוב לחלק האחורי של המקרר מאשר לקדמי.
האם הדבר גורם לי נזק כלשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ת'אמת אני ממש יכול לראות את החלק
טדי11/11/2010ת'אמת אני ממש יכול לראות את החלק האחורי של המקרר ,אם אני מסתובב אחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה, ואני בן 26 , אם זה רלוונטי
טדי11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אה, ואני בן 26 , אם זה רלוונטי - תגובה
רם דישון11/11/2010תדע רק אם תמדוד.
מה שנשגב מבינתי הוא מדוע צריך לרחוץ ירקות במשך 25 דקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי, מדדתי, אני נמצא כחצי מטר
טדי11/11/2010אוקי, מדדתי, אני נמצא כחצי מטר מהחלק האחורי של המקרר.
או שצריך למדוד גם מה המרחק מהדפנה הימנית שאליה אני כמעט צמוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אוקי, מדדתי, אני נמצא כחצי מטר - תגובה
רם דישון11/11/2010אני התכוונתי למדידת קרינה, אבל במרחק כזה כבר אין שום סיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרחק שציינתי הוא המרחק מהחלק האחור
טדי11/11/2010המרחק שציינתי הוא המרחק מהחלק האחורי של המקרר, אבל מהדפנה הימינית אני עומד סנטימטרים בודדים, האם הדפנה עצמה לא מקרינה אלא רק החלק האחורי מקרין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המרחק שציינתי הוא המרחק מהחלק האחור - תגובה
רם דישון11/11/2010ראשית, אומרים דופן ולא דפנה.
שנית, המלצתי לך למדוד את השדה המגנטי, וכך תדע בוודאות אם יש סיכון או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער, אבל עוד שאלה על מקרר
טדי12/11/2010שמתי לב שלמקרר יש מחזור שבו הוא חלק מהזמן מרעיש וחלק מהזמן לא מרעיש.
בזמן שהוא לא מרעיש יש תחושה שמשהו בו מתכבה.
כלומר אולי בזמן הזה המקרר מתכבה כי הוא הגיע לטמפטורה הרצויה,או שאני טועה ושום דבר שמה לא מתכבה?
אם באמת אני צודק וכשהוא לא מרעיש משהו בו מתכבה, האם אז אפשר להתקרב אליו חופשי מבלי להסתכן לפרקי זמן של 25 דקות ביום, פעמיים ביום, כלומר במצטבר 50 דקות ליום לשטיפת ירקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מצטער, אבל עוד שאלה על מקרר - תגובה
רם דישון12/11/2010אם אתה יכול לתזמן את השהיה לזמן שהמקרר אינו פועל- מה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני יכול,
טדי12/11/2010האם כשמקרר לא מרעיש הוא לא פועל ולא מסוכן להמצא לידו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני מקפיץ,אבל
טדי12/11/2010האם כשמקרר לא מרעיש הוא לא פועל ולא מסוכן להמצא לידו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן שבזמן הזה המקרר
טדי12/11/2010כמובן שבזמן הזה המקרר למרות שהוא "לא מרעיש" הוא עדייין מחובר לחשמל...
האם במצב כזה הוא לא מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם החלק הקדמי של המקרר או הדפנות
טדי11/11/2010האם החלק הקדמי של המקרר או הדפנות לא מקרינות והמרחק שיש לשמור הוא רק מהחלק האחורי(הדבר השחור הזה שמה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אוקי, תודה,
טדי11/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)