מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני מצטער, אבל השרשור האחרון היהטדי15/11/2010
אני מצטער, אבל השרשור האחרון היה מסורבל מידי ודילגת על השאלה האחרונה שלי:
שמתי לב שלמקרר יש מחזור שבו הוא חלק מהזמן מרעיש וחלק מהזמן לא מרעיש.
בזמן שהוא לא מרעיש יש תחושה שמשהו בו מתכבה.
כלומר אולי בזמן הזה המקרר מתכבה כי הוא הגיע לטמפטורה הרצויה,או שאני טועה ושום דבר שמה לא מתכבה?
אם באמת אני צודק וכשהוא לא מרעיש משהו בו מתכבה, האם אז אפשר להתקרב אליו חופשי מבלי להסתכן לפרקי זמן של 25 דקות ביום, פעמיים ביום, כלומר במצטבר 50 דקות ליום לשטיפת ירקות?
כמובן שהמקרר נשאר מחובר לשקע, אז אולי יש מנגנונים שעדיין עובדים בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אני מצטער, אבל השרשור האחרון היה - תגובה
רם דישון15/11/2010ברגע שהמקרר אינו מרעיש, המדחס שלו מפסיק לעבוד ומטבע הדברים הקרינה שלו נחלשת מאד. ברור שלהתקרב אליו בזמן זה יותר בטוח מאשר כשהמדחס פועל.
יחד עם זאת, ד"ר וולף ענה לך שגם אם תתקרב למקרר כשהוא פועל בתקופות כפי שציינת, לא ייגרם כל נזק.
חוץ מזה, האם שטיפת ירקות במשך 25 דקות אינה הגזמה פראית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתכל בבקשה בשירשור הארוך על המקרר
טדי15/11/2010ותראה שאף אחד מהמומחים באתר מלבדך לא התייחס אליו.
בכל מקרה תודה.
אם הבנתי נכון הדבר היחיד שיוצר את הבעיה בלהתקרב למקרר זה פעולת המדחס המרעיש ומשאר המערכות שמבקרר אין מה לחשוש, ולכן כשאין רעש , אין כל חשש בהתקבות אל המקרר,כן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סתכל בבקשה בשירשור הארוך על המקרר - תגובה
רם דישון15/11/2010לא מדויק. המדחס הוא העיקרי, אבל לא היחידי. כל השאר זניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ברגע שהמדחס לא פועל, כלומר אין
טדי15/11/2010אז ברגע שהמדחס לא פועל, כלומר אין רעש, אפשר להתקרב חופשי למקרר, כי כל השאר זניח(כמו בטח מד טמפרטורה אלקטרוני שיש במקרר וכיוצא בזה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז ברגע שהמדחס לא פועל, כלומר אין - תגובה
רם דישון15/11/2010נכון, ואני מבקש לסיים את השרשור הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
טדי15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)