אוזניות אוויר וכרטיס חוסם קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אוזניות אוויר וכרטיס חוסם קרינה
    אני רק שאלה
    18/11/2010

שלום, יש לי מספר שאלות:

1.אוזניות אוויר חוטיות מתיימרות להיות הכי טובות. הבעיה, שצינורית האוויר מתחילה רק מאזור הלב, וכל הקרינה שנעצרת בחלק שבו הצינורית מתחילה יכולה לפגוע בלב. האם לא עדיף כבר לקחת אוזניית בלוטוס-אוויר או בלוטוס רגילה על פניה?

2.נראה שהמחירים של האוזניות מאוד יקרים. האם יש מקום שבו אפשר לרכוש את הבלוטוס-אוויר במחיר נמוך מ 350 ש''ח ?

3. יש דבר שנקרא 'כרטיס חוסם קרינה' שאמורים לשים אותו בכיס כחוצץ בין הברך לבין הנייד. האם זה אפקטיבי? אומרים שמסוכן לשים את הנייד בכיס, אבל איפה עוד אני יכול לשים אותו כשאני נמצא בסידורים? הכיסים של הג'ינס הם המקומות היחידים שרלוונטים.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוזניות אוויר וכרטיס חוסם קרינה - תגובה

רם דישון
    18/11/2010

1. לא. אוזניות האויר עדיין עדיפות.
    2. הפורום אינו נותן המלצות לגבי סוחר זה או אחר.
    3. נא שלח קישור לכרטיס זה. על פניו נראה הגיוני, רק יש להקפיד שהכרטיס יהיה בין המכשיר לגוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור

אני רק שאלה
    18/11/2010

1. אפשר הסבר למה זה עדיין יותר עדיף? אנשים ברשת משוכנעים שיצרני אוזניות האוויר לא עשו כלום בזה שהעבירו את כל הקרינה מהראש לאזור בית החזה, למרות שאני יודע שהמקום הזה עדיף מאשר המוח.
    והדירוג היה שהחוטיות-אוויר עדיפות על פני הבלוטוס-אוויר. האין הקרינה שתגיע לקליפר (שאנו שמים באזור בית החזה) בבלוטוס-אוויר תהיה נמוכה מאשר הקרינה שתגיע מהחוט של האוזניה שמגיע לאותו איזור?

3. להלן קישור של אותו כרטיס שאמור לחסום את הקרינה:
    אפקטיבי או גימיק?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון קישור

אני רק שאלה
    18/11/2010

אם הקישור לעיל לא יעבוד, זה נמצא באתר elf

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך בירור - תגובה

רם דישון
    18/11/2010

1. אזור בית החזה רגיש פחות לקרינה מאשר המוח.
    2. קשה לקבוע מי עדיף בין אוזניות חוטיות אויר לבין בלותות' אויר. זה תלוי בעוצמת השידור של הנייד, וזו כידוע משתנה. החוטיות קולטות את השידור של הנייד, שכאמור משתנה, בעוד שהבלותות' משדרות קבוע, יכול להיות יותר או פחות מהחוטיות אויר.
    3. הכרטיס יעיל, אם לא במאה אחוזים- בוודאי בתשעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו