מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מגבר של הוטבני24/11/2010
אצלי בבית יש 3 ממירים של טלויזיות של הוט(3 שקעים).
טלפון של הוט(ובהתאם מודם לטלפון של הוט עם 2 יציאות ל2 טלפונים שיש לנו).
ומודם של אינטרנט מהיר, גם של הוט.
בגלל שהאות של הכבלים לא הספיק לכל הדברים האלה , הוט שמו לנו בבית מגבר. כדי שכל העסק יעבוד כמו שצריך ולא יהיו ניתוקים באינטרנט.
הבנתי שהמגבר הזה זה סוג של שנאי.
עד כמה יש להתרחק מהשנאי הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה-כלומר בבית יש שלוש טלויזיות
בני24/11/2010כלומר בבית יש שלוש טלויזיות של הוט, עם שלושה מימירים ושני שקעים(טכנאי אחד לא לא עשה שקע לטלויזיה אחת, אלא סתם הוריד כבל מהגג וחיבר אותו לטלויזיה,הבנתי שזה טוב כי זה לא מחליש את האות או משהו כזה...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת'אמת אני לא יודע מה זה המגבר הזה
בני24/11/2010ת'אמת אני לא יודע מה זה המגבר הזה, נשמע לי הגיוני שזה שנאי. אבל לא בטוח.
בכל מקרה, עד כמה יש להתרחק ממנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ת'אמת אני לא יודע מה זה המגבר הזה - תגובה
רם דישון25/11/2010מטר אחד, והייתי שמח לו העברית היתה יותר תקנית בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בני25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו העניין
בני25/11/2010אני הזזתי את המיטה בכזאת זויות שהראש ובית חזה רחוקים מטר אחד מהמגבר הזה.
העניין שהרגליים,ככה באיזור הברך, רחוקים רק כ60 סנטימטר(העמדתי את המיטה באלכסון),האם השינה במצב הזה מעמידה אותי במצב של סכנה מינימלית כלשהי מהמגבר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
באותו העניין - תגובה
רם דישון25/11/2010זה אפשר לדעת רק על פי מדידה בפועל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לקנות מכשיר מדידה?
בני25/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איפה אפשר לקנות מכשיר מדידה? - תגובה
רם דישון28/11/2010חפש ברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)