לגבי קרינה סלולארית ו-SAR

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• לגבי קרינה סלולארית ו-SAR
    ניצן
    04/12/2010

שלום!
    יש לי מכשיר סלולארי נוקיה דגם ישן (4 שנים), ואני אמורה להחליף דגם עקב החלפת חברה סלולארית, והשאלה שלי היא האם מכשירים מדגמים חדישים מקרינים יותר מהישנים, והאם המדד לקרינה (אם אין לי מכשיר שמודד) הוא חימום המכשיר? המכשיר שלי הנוכחי לא מתחמם כלל בשעת שיחה לעומת הדגמים החדשים. הבנתי שכמות ה-SAR בדגם לא חשובה, אז איך בכל זאת אדע איזה מכשיר לקנות?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי קרינה סלולארית ו-SAR

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי קרינה סלולארית ו-SAR - תגובה

רם דישון
    04/12/2010

1. ההספק המירבי של כל המכשירים דומה.
    2. החימום של המכשיר עשוי להשתנות לפי המרחק מהאנטנה הסלולרית הקרובה- זה פרמטר שקשה לראות בעין.
    3. אכן ה-SAR לא אומר הרבה.
    קני את המכשיר שמתאים לך מכל בחינה אחרת. כולם יקרינו כמעט זהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מבסיס טלפון אלחוטי dect

מירב
    10/01/2015

דר דישון שלום רב,אני מאוד מודאגת כי ביתי בת שלושה חודשים ישנה חודשיים במחק 80-100 סמ מהבסיס של הטלפון שמונח מעליה, קציתי לדעת אם ישנה סכנה לסרטן אם שהתה שם הרבה זמן וגם ישנה שם חלק מהיום. אני אשמח אם יש לך מידע מרגיעק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה מבסיס טלפון אלחוטי dect - תגובה

רם דישון
    14/01/2015

אין שום סכנה לסרטן. המרחק מספיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו