קרינה ממחשב נייד

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה ממחשב נייד
    מושתל
    07/12/2010

שלום רב,
    רציתי לשאול אם מחשב נייד פולט קרינה?, אני עובד על המחשב שעות רבות ביום ולפעמים בסוף היום עושה לי כאבי ראש ועיניים, האם זה בגלל קרינה ממחשב הזה ? או שזה טבעי בגלל המסך ? והאם המחשב פולט קרינה בכלל ?
    יש לציין שאני גולש לאינטרנט חוטי ותמיד סוגר את ה-Wireless .
    וגם אני סם יד על המחשב אחרי כמה שעות חש שהוא מתחמם.
    אני לא סם את המחשב על הרגליים, תמיד סם אותו על שולחן עם התחברות למטען .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה ממחשב נייד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה ממחשב נייד - תגובה

רם דישון
    07/12/2010

מניסיוני הקינה במצב כזה נמוכה מאד. החימום נובע מהמעגלים החשמליים ולא מהקרינה. כאבי הראש והעיניים הם תוצאה של מאמץ ראייה ושוב לא בגלל הקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרינה ממחשב נייד - תגובה

ד``ר דני וולף
    08/12/2010

מסכים בהחלט עם ידידי המלומד המהנדס רם דישון, רק הבהרה קטנה. אם כפי שאתה כותב אתה סוגר את הגלישה האלחוטית, הקרינה רובה ככולה היא מחשמל בתדירות הביתית, היא אינה מחממת, ואיננה גורמת לכול התסמינים שאתה חש. מדובר לכול היותר בשדה מגנטי, שאמור להיות חלש מאוד, ולא גורם לשום סימפטומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכנה ?

מושתל
    08/12/2010

אז כפי שהבנתי שכאבי ראש הללו לא גורמות חס וחלילה ומחלה מסוכנת או משהו ?
    כאילו זה טבעי עם כאבי ראש הללו ?

ותודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו