מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיגון מקרינה של מחשב ניידבועז10/12/2010
שלום!
אני מתחיל לעבוד רבות על המחשב הנייד לאחרונה כולל עבודה כשהוא עליי.
אני זוכר מהודעות בעבר בפורום זה, וגם ראיתי עכשיו בחיפוש, שטוענים ששני דברים בעיתיים: קרינה מהמחשב עקב חיבור לרשת אלחוטית וגם קרינה מגנטית חזקה.
שאלתי היא איך אני מתגונן בפניהן. אל תציעו לי להתרחק מהנייד כי זה לא פרקטי לגבי (אני מתנייד איתו). יש לי משטח עבודה בשבילו מפלסטיק (גם נייד) ושאלתי היא - אם אני מדביק עליו או מצמיד לו משטח מתכתי כלשהו האם זה יעצור או יפחית את שתי סוגי הקרינות? אם כן, איזו מתכת זה צריך להיות? נייר אלומיניום לאפייה מספיק? 0.5 מ"מ פח מגולוון? 1.5 מ"מ? וכו'... .
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגון מקרינה של מחשב נייד - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א11/12/2010ראשית בדוק שהנייד שלך מקבל את אספקת החשמל מתקע משולש, דהיינו הוא מוארק.
ואז השדה המגנטי אינו חזק.
שנית, יש לוחות דקים (יחסית) שניתן לעשות ערישה למחשב.
היות ולא נהוג באתר לפרסם יצרן או נותן שרות, אנא פנה אלי בדוא"ל הפרטי ואמליץ.
אני לא מקבל אחוזים.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)