מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אהלן.שאלה משולבת,טכנית ורפואית.אביב15/12/2010
יש לי פלאפון של סאמסונג 250,
נדמה לי שהוא משחרר קרינה עצומה.
שתי סיבות:
כאשר אני מדבר בו,הוא במרחק של 3-4 מטר מהממיר והטלוויזיה שלי,והשידור אוטומתית מפסיק לפעול כשאני מדבר בפלאפון הזה!רשום שאין קליטה מהממיר ויש לנתקו.
כמובן לאחר שאני מנתק השידור חוזר,וכמה שניות אחריו גם הקול.
האם זו תופעה קיצונית ומסוכנת?
יש לציין שמאז שאני מדבר בפלאפון הזה,שיער ראשי הלבין כמעט בחמישים אחוז!
האם יש קשר לדעתכם?
אשמח לקבל תשובה משולבת.טכנית ורפואית
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טכנית משאיר למהנדס רם דישון
ד``ר דני וולף16/12/2010רפואית, לא תיתכן פעולה כל כך מהירה ודרסטית מקרינה סלולרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טכנית משאיר למהנדס רם דישון - תגובה
רם דישון16/12/2010יש שתי אפשרויות:
1. אם הקשר בין הממיר והטלויזיה הוא אלחוטי, התופעה הגיונית לחלוטין. ביתך נמצא כנראה רחוק מהאנטנה המשרתת, לכן הנייד משדר יחסית חזק, והאות שלו חוסם את האות של הממיר.
פתרון אפשרי: דבר בנייד מחדר אחר או המעט בדיבור בכלל.
2. אם הקשר בין הממיר והטלויזיה הוא באמצעות כבל, יתכן שהכבל לא לגמרי תקין וחלק מקרינת הנייד נקלט בו. במקרה זה הייתי מחליף את הכבל בסוג טוב יותר- יתכן שזה יפתור את הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)