קצת מבולבל לגבי בחירת טלפון לפי SAR

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• וידוי הבנה : אני יכול לרכוש פלפון

עידן
    18/12/2010

עם SAR בערך של 1 בפלפון מועדף עליי ( לא נעשה פרסומ) ולהעדיפו על פני פלפון עם SAR נמוך יותר ב 40 % תוך הסתמכות על עך שאני מרבה לדבר באזניה ובספיקר וממעט לדבר בהצמדה לאוזן

הבנתי אותך נכון ?

אם כן, אזי כל מה שנשאר לי , ולשאר הצרכנים שלא חושבים ששווה למות בעבור פלפון נוצץ , זה לוודא איכות שיחה טובה ברמקול של הפלפון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לומר תודה רבה

עידן
    18/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לומר תודה רבה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    18/12/2010

על לא דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וידוי הבנה : אני יכול לרכוש פלפון - תגובה

רם דישון
    18/12/2010

נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וידוי הבנה : אני יכול לרכוש פלפון - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    18/12/2010

לדבר עם הטלפון צמוד לראש לא מומלץ, הקלה, רק במצב חירום.ה-הSAR לא מצדיק דיבור עם הטלפון צמוד, כי הקרינה לא שווה, ויש מקומות שה- SAR לגבי כמה נקודות במוח יהיה הרבה יותר גבוה מהמצויין על המכשיר. ראיתי מקרה שאפילו היה 15=SAR
    חבל להמר על המוח שלך.
    דבר עם אוזניות, ועדיף עם אוזניות הנגמרות עם צינורות אוויר לכל אוזן, יש עכשיו להשיג אוזנית BLUETOOTH כזאת, התלוייה על הצוואר כמו תליון, וממנו יוצאים שני צינורות אוויר לאוזניים.
    עם אוזנית כזאת לא משנה מה ה- SAR.
    בשום אופן לא לדבר עם הטלפון צמוד לראש או לגוף.
    כל טוב,
    זמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קצת מבולבל לגבי בחירת טלפון לפי SAR
    עידן
    18/12/2010

בתשובות מסיומות שנתן אנג' וולף ה SAR הוא ממליץ לרכוש טלפון לפי העדפה אישית ולא לפי הSAR. רופא הילדים לעומתו קובע כי הSAR הוא דווקא מדד מצוין

האם ניתן ליישב סוגיה זאת ?

השאלה חשובה לי כי היום אני עומד לרכוש מכשיר נייד ואני מתלבט בין

IPHONE 4 עם SAR של 1

מכשיר של מוטרולה עם SAR 0.65

או לחכות כמה שבועות להגעתו של מכשיר חדיש של samsung עם SAR מדהים של 0.235 !!!! (האמת שדי בא לי מכשיר חדש ולא בא לי לחכות אבל אני מחכה לעצת המומחים )

הרגלי הדיבור שלי הם עם אזניה ( חוטית) או עם ספיקר כאשר אנימחזיק ביד במרחק של כ 15- 20 ס"מ - האם הרגלי דיבור אלו מבטלים את הצורך בSAR נמוך ?

הוספת תגובה

• קצת מבולבל לגבי בחירת טלפון לפי SAR - תגובה

רם דישון
    18/12/2010

אם אתה משתמש באוזניה או רמקול- אין ל- SAR כל משמעות לגביך. ה-SAR מודד "ספיגת" קרינה ע"י רקמות הראש כאשר הנייד צמוד לאוזן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהמשך לתשובתך

עידן
    18/12/2010

האם בשימוש באזניה ( שהוא הנפוץ אצלי בשיחות ארוכות) - SAR גבוה יותר אין פרושו קרינה גבוהה יותר

רוצה לומר : נכון שהאזניה מפחיתה את הקרינה ויחד עם זאת בטלפון עם SAR גבוה היא תפחית פחות מבטלפון עם SAR נמוך

אני צודק ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת בהמשך לתשובתך - תגובה

רם דישון
    18/12/2010

לא.
    ה-SAR מודד בליעת קרינה ע"י רקמת ראש כאשר הייד ליד האוזן. הוא תלוי במבנה האנטנה בתוך הנייד וצורת החזקתו בעת דיבור. ברגע שהנייד רחוק מהראש-כל צורת "בליעת" הקרינה משתנה (ויורדת מאד), וה-SAR אינו רלוונטי יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו