מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

וידוי הבנה : אני יכול לרכוש פלפון
עידן18/12/2010עם SAR בערך של 1 בפלפון מועדף עליי ( לא נעשה פרסומ) ולהעדיפו על פני פלפון עם SAR נמוך יותר ב 40 % תוך הסתמכות על עך שאני מרבה לדבר באזניה ובספיקר וממעט לדבר בהצמדה לאוזן
הבנתי אותך נכון ?
אם כן, אזי כל מה שנשאר לי , ולשאר הצרכנים שלא חושבים ששווה למות בעבור פלפון נוצץ , זה לוודא איכות שיחה טובה ברמקול של הפלפון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לומר תודה רבה
עידן18/12/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לומר תודה רבה - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א18/12/2010על לא דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
וידוי הבנה : אני יכול לרכוש פלפון - תגובה
רם דישון18/12/2010נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוידוי הבנה : אני יכול לרכוש פלפון - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א18/12/2010לדבר עם הטלפון צמוד לראש לא מומלץ, הקלה, רק במצב חירום.ה-הSAR לא מצדיק דיבור עם הטלפון צמוד, כי הקרינה לא שווה, ויש מקומות שה- SAR לגבי כמה נקודות במוח יהיה הרבה יותר גבוה מהמצויין על המכשיר. ראיתי מקרה שאפילו היה 15=SAR
חבל להמר על המוח שלך.
דבר עם אוזניות, ועדיף עם אוזניות הנגמרות עם צינורות אוויר לכל אוזן, יש עכשיו להשיג אוזנית BLUETOOTH כזאת, התלוייה על הצוואר כמו תליון, וממנו יוצאים שני צינורות אוויר לאוזניים.
עם אוזנית כזאת לא משנה מה ה- SAR.
בשום אופן לא לדבר עם הטלפון צמוד לראש או לגוף.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מבולבל לגבי בחירת טלפון לפי SARעידן18/12/2010
בתשובות מסיומות שנתן אנג' וולף ה SAR הוא ממליץ לרכוש טלפון לפי העדפה אישית ולא לפי הSAR. רופא הילדים לעומתו קובע כי הSAR הוא דווקא מדד מצוין
האם ניתן ליישב סוגיה זאת ?
השאלה חשובה לי כי היום אני עומד לרכוש מכשיר נייד ואני מתלבט בין
IPHONE 4 עם SAR של 1
מכשיר של מוטרולה עם SAR 0.65
או לחכות כמה שבועות להגעתו של מכשיר חדיש של samsung עם SAR מדהים של 0.235 !!!! (האמת שדי בא לי מכשיר חדש ולא בא לי לחכות אבל אני מחכה לעצת המומחים )
הרגלי הדיבור שלי הם עם אזניה ( חוטית) או עם ספיקר כאשר אנימחזיק ביד במרחק של כ 15- 20 ס"מ - האם הרגלי דיבור אלו מבטלים את הצורך בSAR נמוך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קצת מבולבל לגבי בחירת טלפון לפי SAR - תגובה
רם דישון18/12/2010אם אתה משתמש באוזניה או רמקול- אין ל- SAR כל משמעות לגביך. ה-SAR מודד "ספיגת" קרינה ע"י רקמות הראש כאשר הנייד צמוד לאוזן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בהמשך לתשובתך
עידן18/12/2010האם בשימוש באזניה ( שהוא הנפוץ אצלי בשיחות ארוכות) - SAR גבוה יותר אין פרושו קרינה גבוהה יותר
רוצה לומר : נכון שהאזניה מפחיתה את הקרינה ויחד עם זאת בטלפון עם SAR גבוה היא תפחית פחות מבטלפון עם SAR נמוך
אני צודק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בהמשך לתשובתך - תגובה
רם דישון18/12/2010לא.
ה-SAR מודד בליעת קרינה ע"י רקמת ראש כאשר הייד ליד האוזן. הוא תלוי במבנה האנטנה בתוך הנייד וצורת החזקתו בעת דיבור. ברגע שהנייד רחוק מהראש-כל צורת "בליעת" הקרינה משתנה (ויורדת מאד), וה-SAR אינו רלוונטי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)