מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- TP-LINK WIRELESS USB ADAPTER קניתיבתיה01/01/2011
ואני נשרפת מהקרינה.מה עושים?
בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה.
בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר.
ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP.
היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומר, רצתי מהמחשב. הרגשתי שריפה קשה בעיניים. בשפתיים.בחלל השיניים. בחורים.אש! התחיל לשרוף לי בחלל הצלעות משמאל פה!כאב גדול.פשוט שריפה ומכה קשה מיידית! היה קליטה 18% אבל לא התחבר אז הפכתי לזמין ההתקנים ושוב הרגשה נוראה של מכת קרינה!
ניתקתי מייד.
אני לא יכולה להתרחק כי זה USB ואני על המחשב. אומנם הגיע חבל קצר שחור באריזה אנני יודעת מה הוא! נא עזרה.האם יש דרך להתחבר בשלום? ואם אבוא לחנות הם יכולים לא להאמין לי. כיזה אמור להיות מכשיר תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
המסר לא לגמרי ברור.
רם דישון02/01/2011מה שאפשר להציע הוא לעזוב את מתאם ה- USB ולעבור לחיבורים חוטיים. נראה שאת רגישה לקרינה באופן חריג. אנו יודעים על מקרים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שלא ענה לך
אינה20/06/2011גל לי יש את אותו הדבר בעיקר חשמל ברגליים
עשיתי מלא בדיקות גופניות ומסתבר שאפשר להעביר מלא כבלים חשמליים בגןף האדם כמו שלי יש לפי כל הצילומים אך כנראה המדינה לא מודה בכך שממחשבים אנשים בצורה מחרידה שכזו
אני אשמח לתגובתך .
חייב להיות גוף שבודק אם יש הולכת חשמל לא רציונלית מגוף האדם
האם מותר לעשות נסיונות לא חוקיים כאלה על גוף האדם וללא ידיעתו ורשותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)