TP-LINK WIRELESS USB ADAPTER קניתי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• TP-LINK WIRELESS USB ADAPTER קניתי
    בתיה
    01/01/2011

ואני נשרפת מהקרינה.מה עושים?
    בבקשה!אינני מכירה מאומה. יש על ידי ראוטר והאיש מסכים ובקושי יש קליטה על הדלת ולפעמים אין רק עם דלת פתוחה לרווחה.

בקשתי בחנות אנטנה ונתנו לי את זה כתוב סוג TL-WN821N .הוא אמר לי 300 מטר וכתוב קליטה פי 5.אמר שאם אפתח האריזה איאפשר להחזיר.
    ושזה מבטל האנטנה של המחשב שלי. לנובו. באתי, חיברתי שמתי דיסק לפי ההוראות ומיד הרגשתי שוק.כמו מכה עצומה ישר בלב.אש! אז נבהלתי ורצתי החוצה.נשברתי מזה,פחדתי שאמות בסוף מזה.זה היה לפני כמה ימים. הופיע לי אז בACCESS CONNECTIONS שני דפיםאחד כמקודם ואחד של הTP.
    היום ניסיתי להפוך ללא פעיל את האנטנות שלי, כי קראתי ש2 ביחד יש קרינה מסוכנת אז במנהל ההתקנים הפכתי מה שפעל- 2, ללא פעיל. והרצתי עוד פעם את ההתקנה ושמתי בUSB. מה אומר, רצתי מהמחשב. הרגשתי שריפה קשה בעיניים. בשפתיים.בחלל השיניים. בחורים.אש! התחיל לשרוף לי בחלל הצלעות משמאל פה!כאב גדול.פשוט שריפה ומכה קשה מיידית! היה קליטה 18% אבל לא התחבר אז הפכתי לזמין ההתקנים ושוב הרגשה נוראה של מכת קרינה!
    ניתקתי מייד.
    אני לא יכולה להתרחק כי זה USB ואני על המחשב. אומנם הגיע חבל קצר שחור באריזה אנני יודעת מה הוא! נא עזרה.האם יש דרך להתחבר בשלום? ואם אבוא לחנות הם יכולים לא להאמין לי. כיזה אמור להיות מכשיר תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    TP-LINK WIRELESS USB ADAPTER קניתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המסר לא לגמרי ברור.

רם דישון
    02/01/2011

מה שאפשר להציע הוא לעזוב את מתאם ה- USB ולעבור לחיבורים חוטיים. נראה שאת רגישה לקרינה באופן חריג. אנו יודעים על מקרים כאלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שלא ענה לך

אינה
    20/06/2011

גל לי יש את אותו הדבר בעיקר חשמל ברגליים
    עשיתי מלא בדיקות גופניות ומסתבר שאפשר להעביר מלא כבלים חשמליים בגןף האדם כמו שלי יש לפי כל הצילומים אך כנראה המדינה לא מודה בכך שממחשבים אנשים בצורה מחרידה שכזו
    אני אשמח לתגובתך .
    חייב להיות גוף שבודק אם יש הולכת חשמל לא רציונלית מגוף האדם
    האם מותר לעשות נסיונות לא חוקיים כאלה על גוף האדם וללא ידיעתו ורשותו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו