קרינה סלולרית בקומת מרתף

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית בקומת מרתף
    מירי
    05/01/2011

שלום רב,
    לפני מס' חודשים התחלתי לעבוד במשרד הממוקם בקומת מרתף (עם חלונות צרים אופקיים למעלה). שמתי לב שבכל פעם שאחד העובדים במשרד מדבר בטלפון הנייד שלו - מערכת הרמקולים שמחוברת למחשב אצלי - מתחילה לרעום ולצרום. (הבחור רחוק ממני כ-3 מטר). לאחרונה הבאתי למשרד מכשיר ביתי לבדיקת קרינה וראיתי שבכל פעפ שהוא מדבר בנייד - המכשיר מראה על חשיפה ל-8-9 מיליווט - קרני רדיו (מדדתי 30 ס"מ ממני לכיוון שלו). כשהתקרבתי אליו עד מטר ממנו - המכשיר הראה חשיפה ל-29-30 מילווט למשך כל זמן שיחת הטלפון.
    אני בהריון.
    אני מאד מבקשת לדעת האם חשיפה לקרינה לפי הנתונים האלה יכולה לסכן אותי או את העובר? האם מדובר בקרינה חזקה?? מדוע הרמקולים במחשב אצלי מצפצפים ולא רק אצלו?!! מה עושים? (אינני יכולה לעזוב את מקום העבודה מאחר ואני בהריון ובמצב זה לא אוכל להתקבל כרגע לעבודות).
    אנא תשובתכם המפורטת.
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה סלולרית בקומת מרתף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרינה סלולרית בקומת מרתף - תגובה

רם דישון
    05/01/2011

1. שימי לב ליחידות- כנראה מיליוואט למטר רבוע. אם זה כך- 8-9 הם ערך סביר. 30 קצת גבוה, כדאי להמנע ע"י שמירת מרחק ממנו כאשר הוא מדבר. גם אם נחשפת לערך זה פעם-פעמיים לא קרה דבר.
    2. בקשר לרמקולים- כנראה שהסוג שלך הוא פשוט יותר ובנקודה כלשהי על כבל החיבור אין סיכוך ולכן הם מצפצפים, ואצלו הם מסוככים טוב יותר ולכן לא מרעישים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מירי
    06/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו