כאבי ראש בעקבות שימוש בסלולרי

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בעקבות שימוש בסלולרי
    מודאג21
    06/01/2011

שלום ד''ר, אני פונה אליך בעקבות כאבי ראש שקורים לי בימים האחרונים בעקבות שימוש בסלולרי.
    החלפתי את הטלפון לפני כחודשיים, ממכשיר R500 של סמסונג למכשיר E75 של נוקיה.
    בימים האחרונים, בכל פעם שאני מצמיד את הטלפון לראש, מתחילים לי כאבי ראש, סחרחורות ותחושה לא נעימה, אשר חולפת מספר דקות לאחר שאני מרחיק מעצמי את הטלפון.
    כשהתקשרתי למרכז שירות הלקוחות, הם הגיבו בפליאה ואמרו שאני האדם הראשון שמתלונן על דבר כזה.
    שאלותי הן:

1. האם כאבי ראש כתוצאה משימוש בטלפון סלולרי הם תופעה כשלעצמה, או שהם מעידים על בעיה חמורה יותר (שלא נדע)?

2.דיברתי בטלפון הסלולרי כחודש וחצי בלי לחוש תופעות לוואי. האם זה אומר שכאב הראש הלך ו''נבנה'' במשך הזמן עד להתפרצות, או שמשהו קרה למכשיר?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בעקבות שימוש בסלולרי - תגובה

ד``ר דני וולף
    07/01/2011

1. כאבי הראש הם תופעה לכשעצמה, ידועה, ומוכרת, בייחוד לאלו שרגישים לכך. הסיכון ללקות במחלות אחרות אינו קשור לתופעה זו.
    2. ג' כל התשובות נכונות. התחושות שאתה מתאר, מופיעות ביום בהיר אחר. כך או כך, למה שתחקור את העניין, במקום להיות על הצד הבטוח ולהשתמש רק באוזניות, ורצוי באוזניות עם צינור אויר, או שתרחיק מהאוזן. גם בטוח וגם בלי התחושות שאתה מתאר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו