מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחשביעל12/01/2011
שלום
בחדר בו אני ישנה ישנו מחשב נייח אשר אני מושכת מהתקע לקראת השינה
האם עצם היותו דולק משך כל היום מהווה בעייה
האם , אם יוחלף למחשב נייד , ישופר / ירע המצב
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבקש מהמומחים של הפורום להתייחס
מוטי12/01/2011בכל מקרה, אני אענה לך.
במחשב יש 4 בעיות שיכולות להיות:
מסך(אם מדובר בשפורפרת קתודית)-להתרחק מהמסך 60 סנטימטר
המחשב עצמו משרה שדה מגנטי-להתרחק 60 סנטימטר
אל פסק(אם יש)-משרה שדה מגנטי חזק בהחלט, קשה לי להגיד כמה להתרחק.
כרטיס רשת אל- חוטי(לרוב רלוונטי למחשבים ניידים)-להתרחק 60 סנטימטר.
אין שום בעיה שהמחשב עובד כל היום(מלבד חשבון החשמל) אם כמובן דואגים לשמור מרחק מהדברים שציינתי.
בהקשר מה יותר בטיחותי מחשב נייח או נייד.
צריך להתייחס לכרטיס רשת אל חוטי שיש לרוב למחשב נייד. דבר בעייתי ולכן תמיד כשיש אופציה עדיף להשתמש במחשב נייח עם חיבור רשת חוטי.
מצד שני,למחשב נייד יש לרוב מסך שטוח שמקרין פחות ממסך עם שפורפרת קתודית שנפוץ לרוב במחשבים נייחים.
מצד שלישי, לעתים יוצא שהסוללה של המחשב הנייד נגרמת ועובדים איתו תוך כדי הטענה. במקרה כזה יש להתרחק כ60 סנטימטר מהמטען עצמו(הקופסא השחורה הזאת).
לאור כל אלה(במיוחד לאור כרטיס הרשת האל-חוטי שמקרין חזק), לדעתי עדיף מחשב נייח מניידאיפה שניתן (ביחוד נייח עם מסך שטוח) או כיבוי האופציה האלחוטית במחשב הנייד וחיבור לאינטרנט החוטי.
בכל מקרה, למרות התשובה שלי, אבקש מהמומחים של הפורום להתייחס להודעה שלך(אין דבר יותר מרגיע כשמתייחסים להודעה שלך מומחה של הפורום ולא כל הדיוט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבקש מהמומחים של הפורום להתייחס - תגובה
רם דישון12/01/2011הניתוח של מוטי הנו נכון ומקיף.
במחשב נייד ניתן תמיד לכבות את פונקצית האלחוטי, ואז אין הבדל משמעותי בין נייד לנייח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)