קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• קרינה
    גלעד
    23/01/2011

שלום,
    יש לי מספר שאלות לגבי קרינה -

1. ישיבה רגילה (במרחק יד) מול מסך מחשב LCD - מה רמת החשיפה לקרינה ? מה ההשפעה על העיניים ?
    2. אני יושב כשהמחשב קרוב לרגליים (הספק במרחק של חצי מטר בערך)- האם יש בכך סיכון של קרינה ?
    3. בתקרה בעבודה - ישנן שלוש נורות פלורוסט ארוכות צמודות לאורכן-(כשאני יושב הן בערך שני מטרים מעליי )בנוסף מטר וחצי הצידה לכל כיוון (בתקרה) יש עוד שתי שורות של שלוש נורות) - סה"כ תשע נורות - האם הכמות של הנורות יכולה להיות גורם קרינה משמעותי על אף המרחק הגדול יחסית שלי מהן ?
    4. מימיני יש ארון תקשורת במרחק של מטר וחצי -(HUB) האם זה מרחק סביר ממנו ?
    האם ישנם מכשירים במחיר של עד חמש מאות שקלים המסוגלים למדוד רמות קרינה כגון אלו ששאלתי עליהם (ומקווי מתח) בצורה יחסית אמינה ?

תודה רבה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשאלה 4-

רם דישון
    23/01/2011

יש סוחר מקומי שמוכר שני מכשירים (לתחום הסלולר והמיקרוגל, ולשדה מגנטי בתדר הרשת) במחיר יותר נמוך מזה שנקבת (לשניהם יחד). הדיוק איננו של מעבדה, אך מספיק לצרכינו. חפש ברשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוחר מקומי

קרן
    24/01/2011

מוכר מכשירי מדידת קרינה שלא נמדדו בשום מעבדה, אף אחד לא משתמש בהם.
    כשתמדוד בהם 2 מיליגאוס, תוכל לישון בשקט?
    מחקרים מצאו ממצאים כבר בין 2-4 מיליגאוס. המכשירים האלה הם סכנה. עשויים להרגיע במצב שאי אפשר להרגע בו.
    עדיף לשכור מכשיר שווה מאשר לקנות צעצוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו