מודם סלולרי ומחשב מחברת

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• מודם סלולרי ומחשב מחברת
    ו.ב
    23/01/2011

שלום רב ,
    ראשית,הודה לכל מומחי הפורום על העזרה המהירה והמאוד מקצועית שלכם.
    אכן מעשה אדיר שאין כדגומתו.

אני קניתי מודם סלולרי של אורנג' .בשביל לחבר אותו למחשב קניתי כבל USB מאריך של 5 מטר, הוצאתי את המודם הסוללרי אל מחוץ לחלון וחיברתי את הNOTEBOOK שלי.
    כך שיוצא שאני יושב כ3 מטר מהמודם הסוללרי והמודם נמצא בחוץ לחלון(והחלון פתוחה לרוחבו).

האם המצב המתואר משקף סכנה כלשהי לבריאותי?האם בימי גשם אפשר להכניס את המודם לחדר בתנאי שאני ממשיך לשמור 3 מטר ממנו ?

זהו מחשב קטן ואני נאלץ להתקרב מאוד למסך בשביל לראות משהו.
    לכן אני רוצה לקנות מסך גדול יותר ולחבר אותו למחשב וגם מקלדת גדולה יותר וגם אותה לחבר למחשב.
    האם עכבר ו\או מקלדת אל חוטית (בטכנולוגית BLUETOOTH או משהו דומה) כרוכים בסכנה כלשהי לבריאותי?
    האם המצב הנוכחי שאני יושב מאוד קרוב למחשב הקטן הזה(כשהוא לא מחובר למטען או משהו כזה כמובן) מהווה סכנה כלשהי לבריאותי?

הודה מאוד אם תוכלו להתייחס ל2 השאלות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודם סלולרי ומחשב מחברת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודם סלולרי ומחשב מחברת - תגובה

ד``ר דני וולף
    24/01/2011

3 מ' ממודם מספיק בכול מקרה, ואין צורך להוציאו החוצה, שלא יקבל רגליים קרות.
    אין בעיה בעבודה מול המחשב הקטן ואין בעיה עם האקססורים על בלוטוס, הקרינה נמוכה מאוד עד בטלה.
    בקיצור אתה יותר דתי מהאפיפיור לפחות מבחינת הקרינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו