מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חסימת קרינה סלולריתמירי24/01/2011
שלום רב,
בעבר כתבתי אליכם בנוגע לקרינה מטלפון סלולרי הנמצא בקומת מרתף בה אני עובדת. מדובר בבחור העובד עימי ומדבר בסלולרי שלו במרחק 2.5 מטר ממני בקומת המרתף. רמות החשיפה לקרינה כפי שמדדתי במכשיר מדידה אישי היו - כ-30 מילווט למ"ר במרחק של מטר ממנו (במשך כל זמן השיחה), וכ-9 מילווט למ"ר מהמקום בו אני יושבת.
מאחר ואני בהריון ואני מעט חוששת - אני מעוניינת לדעת האם יש דרך לחסום את הקרינה המגיעה אלי?
הבחור מדבר הרבה (!!) במהלך היום, ואני חשופה לקרינה זמן ממושך.
האם כשאני מכסה את איזור הבטן - נניח בספר גדול - האם הקרינה נחסמת במעט?? אם לא, מה בכל זאת יכול לחסום/ להוריד את הקרינה?
זה חשוב לי מאד.
אנא תשובתכם בהקדם.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימת קרינה סלולרית - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א24/01/2011אוכל לתת לך מישטח פלסטיק בולם קרינה סלולרית בערך 50X50 ס"מ, שמשמש לציפוי חלונות נגד קרינת על סגול, וקרינה סלולרית.
את גם יכולה להשתמש בנייר אלומיניום כמו שאת משתמשת לבישול, הוא בולם מעולה.
אם תרצי את הפלסטיק, אנא שלחי מישהו ואמסור לו.
נא לתאם קודם בטלפון, לא להשאיר הודעה.
035747527,
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מירי25/01/2011האם הקרינה שנחשפתי אליה עד היום בהיותי בהריון (לפי רמות הקרינה שרשמתי קודם)- סיכנה את העובר?
אני חושבת שאשתמש בנייר אלומיניום כפי שהמלצת, אבל מה לגבי החשיפה לקרינה עד היום?? האם מדובר הרמת קרינה מסוכנת לעובר? מה הסכנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
רם דישון25/01/20111. על מנת לעבור ממיליוואט למ"ר למיקרוואט לסמ"ר יש לחלק ב-10, דהיינו הערכים שציינת הם 3 ו-0.9 מיקרוואט לסמ"ר.
2. אלו הם ערכים נמוכים יחסית.
3. בנוסף, הקרינה אינה חודרת עמוק לתוך רקמות. (שימי לב שבזמן חימום במיקרוגל קורה לפעמים שהמזון בחוץ חם מאד ובפנים קר; זו בדיוק אותה תופעה). לכן לא סביר שנגרם לעובר נזק כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)