אנטנה סלולרית דחוך לפני רכישת דירה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית דחוך לפני רכישת דירה
    גילה
    29/01/2011

שלום רב,
    אנו עומדים לרכוש דירה , מדובר בישוב קהילתי אשר מסביבו מספר אנטנות גדולות (על תרנים) אך כולן במרחק של כ-500 מ"ר מהדירה אשר תהיה בקומה ה-10 .

מצד שני דווקא לבית הספר שבו ילמדו ילדיי מדובר במרחק של כ-250 מ"ר.

אנו מאוד מתלבטים וחוששים לקחת אפילו סיכון קל לגבי בריאות הילדים .

האם במרחקים כאלו יש סכנת קרינה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנטנה סלולרית דחוך לפני רכישת דירה - תגובה

ד"ר זמיר שליט"א
    29/01/2011

אין לכם בעייה, לא מהאנטנות במרחק 500 ולא מאלה במרחק 250 מטרים.כל טוב,
    זמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך אנטנה ענקית על עמוד לפני רכישת

גילה
    29/01/2011

תודה על התשובה .

אך אני רוצה לחדד את השאלות:
    1.ראשית מדובר על 2 אנטנות ענקיות , מהסוג המוצב מחוץ לישובים ,על עמוד (לא אלו הקטנות שעל גגות בתים) - האם גם מאנטנות מסוג זה מרחק של 300 מ"ר נחשב כבטוח?

2.כשאומרים בטוח למה הכוונה ? סיכוי אפסי לקרינה ? זה אומר שמצבי הוא כמו של אדם שאין לידו כלל אנטנות? כי ראיתי שיש תקנים מחמירים שמדברים על 700 מ"ר .
    פשוט לא נראה לי הגיוני שמרחק של 300 מ"ר בטוח באותה מידה כמו חוסר אנטנות כלל.

3.האם במרחק כזה האנטנה אמורה להוות שיקול עבורי לרכישת דירה , או שזה בטוח לחלוטין ושקול למצב של חוסר אנטנה?

אודה מאוד לתשובה מפורטת.

תודה מקרב לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה סלולרית דחוך לפני רכישת דירה - תגובה

רם דישון
    29/01/2011

קרוב לוודאי שאין סיכון, אבל אני ממליץ לרכוש מכשיר מדידה זול ולמדוד לבד בכל המקומות שהזכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנטנה ענקית לפני רכשית דירה - תגובה

רם דישון
    29/01/2011

קודם דיברת על 500 מטר, כעת על 300 מטר. מה הנכון?
    בכל מקרה, מאחר ועצמת הקרינה יורדת בריבוע המרחק, במרחקים כאלו אין סיכון. עוצמת הקרינה יורדת לערך שלא ידוע שמהווה סיכון. קרינה קיימת, בעוצמה נמוכה, אחרת לא היתה תקשורת.
    גובה התורן חסר משמעות- מה שקובע הוא הספק המשדר, שאותו ניתן רק להעריך.
    מאחר ושאלתך כוללת מעט מאד נתונים (ראי בשאלות נפוצות), ומדובר בצעד משמעותי עבורך, המלצתי לרכוש מכשיר ולמדוד. אני לא הייתי נכנס לעיסקה של מאות אלפי שקלים על סמך תשובה ממעמקי כורסתו של מהנדס, יהיה מוכשר ככל שיהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו