מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קרינה מסיטישגית30/01/2011
אני בת 40.עשיתי בדיקת סיטי בטן ואגן ומאז אני מפוחדת לאור מה שקראתי .הבנתי שמדובר על נזק מצטבר .לפני שנתיים עשיתי סיטי צוואר,צילום רחם,לפני כ17 שנה סיטי עמוד שדרה.ובמהלך השנים צילום לעמוד השדרה.
אני מפוחדת עד כמה החשיפה שלי מסוכנת?
עד כמה הסיטי בטן מסוכן?
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מצטבר מבדיקת סיטי
ד``ר דני וולף13/12/2011שלום רב בגיל 33 עברתי 2 סיטי מוח בהפרש שלערך חצי שנה הראשון עם חומר ניגוד והשני לא.
בסיטי השני הטכנאי לא ראה טוב הוזיז המכונה קדימה ואז אחורה האם ביצע בי 2 סריקות ז"א שעברתי 3 סיטי. הוא אמר שהציפוי במוח קשה משהו כזה.
אני מודאגת מאוד בשל הכמות הרבה בקרינה מה הסיכוי שאחלה בסרטן אנא אני מודאגת מאוד ומצטערת מאוד שביצעתי הבדיקות הדבר הכניס אותי לפחדים.
האם בסיטי מוח כמות הקרינה גדולה לעומת איברים אחרים?
בבקשה ממך תענה לי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינה מסיטי - תגובה
ד``ר דני וולף31/01/2011אין לך מה לפחד את עדיין במצב טוב לגבי קרינה מצילומים, כמות הקרינה שקיבלת לא מדי גדולה ולא מסכנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-קרינה מסיטי
שגית09/02/2011תודה על תשובתך.מקריאה באנטרנט ראיתי שקרינת הסיטי מגדילה את הסיכוי לסרטן ב1000.שזוהי למעשה דאגתי.נתון זה מהדהד לי בראש.כמה סיטי (מבחינה תיאורטית )ניתן לעשות מבלי להפגע.?האם אני לעומת בן אדם שלא עשה סיטי בסיכון גבוה יותר להפגע?
אני כל הזמן נתקלת בתגובות סביבי עם פנים מודאגות שאומרות לי שקרינה מסיטי בטן היא הכי חזקה.אני לא מפסיקה לחשוב על זה ותשובתך עוזרות לי להתגבר על מבול ההפחדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-קרינה מסיטי - תגובה
ד``ר דני וולף10/02/2011ה- CT לא מגדיל את הסיכון פי 1000 אלא הוא מסכן אותך ב: 1:1000 עד
1:2000 וזה זניח ולא משמעותי, לחלופין הוא שווה ערך לחשיפה לקרינת רקע של 3.5 שנים, אבל המספרים לא חשובים. סה"כ זניח לחלוטין, הסירי דאגה מליבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)