מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 3 אנטנות סלולריותאורנה01/02/2011
אני גרה מול קניון איילון באזור המוסכים של בני ברק - ואת המבנה שבו אני גרה מקיפות 3 אנטנות סלולריות לא ברור לי של איזה חברות.
נשאלת השאלה האם אני ובני בטווח סכנה מיידית?
מה הטווחים של המרחק הרצויים מהאנטנות לבית המגורים?
אנחנו מתגוררים שם כבר שנה שלימה - האם הנזק נעשה או שהכל עניין של זמן
מודאגת לחלוטין
לתשובתכם אודה
orna* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 אנטנות סלולריות - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א01/02/2011אנא בקשי ממשרד איכ"ס 026495869 (תבחרי את הממונה על פניות הציבור)
את סקר הבטיחות של כל אחת מהאנטנות, את חייבת לתת את הכתובת המדוייקת.
היא תשלח לך בדוא", ואז תעבירי אלי, אני אבדוק, ואעביר לחברי המהנדס רם דישון שלנו, שיבדוק גם את החישובים כיווני שידור, וכיוב', ויענה לך ישירות
אנא צרפי תיאור, או תרשים שמראה את הקירבה והכיוון לאנטנה: אם את מרכז השעון, תכתבי היכן כל אנטנה, לדוגמא: אחת נמצאת תצפון (=שעה 12), לבית שלי, במרחק 50 מטר, הבדל גובה 20 מטר.
כך רם ידע לחשב את הסיכון ביתר דיוק.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתכם,
אורנה01/02/2011רוב תודות על ההודעה הקורקטית ועל מהירות התגובה.
אפעל על פי הפרמטרים שציינת.
ערב נהדר
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)