מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנושא קרינהנחום01/02/2011
לכבוד המומחים שלום רב
אני עובדת כמזכירה במשרד במשך שבע שעות כל יום במשך חמישה ימים בשבוע.במרחק של 2 מטר משולחני על אחד מקירות החדר יש ארון תקשורת המכיל כמות גדולה של חוטי חשמל וראוטרים בבדיקה שנעשתה עם מכשיר שבודק קרינה התגלה שיש באזור ארון התקשורת 5.8 מילגאוס ובמרחק מטר ממנו התגלה 3 מילגאוס.האם מסוכן לשבת בחדר זה?אודה לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף02/02/2011א. הפורום שלנו ממליץ על פחות מ- 2 מיליגאוס,כשמדובר על שעות שהייה רבות ביום למבוגר. לילד פחות מ- 1 מיליגאוס. לדבריך את יושבת במרחק 2 מטרים ממקור הקרינה ומדדת במרחק 1 מטר. אני מניח שבמרחק שלך הקרינה כבר תהיה פחותה.
ב. את מדברת על ארון תקשורת, האם מדובר גם על תקשורת אלחוטית? אם כן עליך גם למדוד תדר RF ?? למרות שממרחק 2 מטרים אני מניח שיהיה זניח.
בקיצור, מרחק של 2 מטרים נראה בטוח וסביר. היי רגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מזכירה בשם נחום? טרם שמעתי...
רם דישון02/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזכירה בשם נחום? טרם שמעתי... - תגובה
ד``ר דני וולף03/02/2011לא חשבתי על זה, אולי התשובה הייתה משתנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא קרינה
נחום03/02/2011לד"ר דני וולף קודם כל תודה על תשובתך, אך אני עדיין מבולבלת מצד אחד אתה כותב שהפורום ממליץ על פחות מ-2 מילגאוס כשמדובר על שעות שהיה רבות ביום למבוגר ומצד שני אתה כותב שאני יכולה להיות רגועה כשאני נמצאת ליד 5.8 מיליגאוס? לפי הבנתי זה פי 3? האם תוכל להתייחס שוב לשאלה זו?
דרך אגב פניתי אליכם דרך כתובת דואר האלקטרוני של בעלי .אודה לתשובתך מאד היא חשובה לי מאד מאד.לגבי שאלתך אם יש בארון התקשורת גם תקשורת אלחוטית אז התשובה היא שכרגע אין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בנושא קרינה - תגובה
ד``ר דני וולף04/02/2011גם אני מבולבל מהשאלות. את כותבת שאת יושבת במרחק של 2 מטרים ממקור הקרינה. ליד מקור הקרינה נמדד 5.8 מיליגאוס, במרחק של 1 מטר נמדד 3 מיליגאוס, ואת יושבת במרחק של 2 מטרים (ולא מטר אחד).
כך לפחות הבנתי מהשאלה. ובכל זאת המלצתי לא השתנתה עם הזמן, אנו ממליצים על פחות מ- 2 מיליגאוס לשהייה של שעות רבות במשך היום, וזה הקובע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)