שאלה בנושא קרינה

מנהל הפורום

רם דישון
רם דישון
לקביעת תור אצל רם דישון ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא קרינה
    נחום
    01/02/2011

לכבוד המומחים שלום רב
    אני עובדת כמזכירה במשרד במשך שבע שעות כל יום במשך חמישה ימים בשבוע.במרחק של 2 מטר משולחני על אחד מקירות החדר יש ארון תקשורת המכיל כמות גדולה של חוטי חשמל וראוטרים בבדיקה שנעשתה עם מכשיר שבודק קרינה התגלה שיש באזור ארון התקשורת 5.8 מילגאוס ובמרחק מטר ממנו התגלה 3 מילגאוס.האם מסוכן לשבת בחדר זה?אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא קרינה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא קרינה - תגובה

ד``ר דני וולף
    02/02/2011

א. הפורום שלנו ממליץ על פחות מ- 2 מיליגאוס,כשמדובר על שעות שהייה רבות ביום למבוגר. לילד פחות מ- 1 מיליגאוס. לדבריך את יושבת במרחק 2 מטרים ממקור הקרינה ומדדת במרחק 1 מטר. אני מניח שבמרחק שלך הקרינה כבר תהיה פחותה.
    ב. את מדברת על ארון תקשורת, האם מדובר גם על תקשורת אלחוטית? אם כן עליך גם למדוד תדר RF ?? למרות שממרחק 2 מטרים אני מניח שיהיה זניח.
    בקיצור, מרחק של 2 מטרים נראה בטוח וסביר. היי רגועה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזכירה בשם נחום? טרם שמעתי...

רם דישון
    02/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזכירה בשם נחום? טרם שמעתי... - תגובה

ד``ר דני וולף
    03/02/2011

לא חשבתי על זה, אולי התשובה הייתה משתנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא קרינה

נחום
    03/02/2011

לד"ר דני וולף קודם כל תודה על תשובתך, אך אני עדיין מבולבלת מצד אחד אתה כותב שהפורום ממליץ על פחות מ-2 מילגאוס כשמדובר על שעות שהיה רבות ביום למבוגר ומצד שני אתה כותב שאני יכולה להיות רגועה כשאני נמצאת ליד 5.8 מיליגאוס? לפי הבנתי זה פי 3? האם תוכל להתייחס שוב לשאלה זו?
    דרך אגב פניתי אליכם דרך כתובת דואר האלקטרוני של בעלי .אודה לתשובתך מאד היא חשובה לי מאד מאד.לגבי שאלתך אם יש בארון התקשורת גם תקשורת אלחוטית אז התשובה היא שכרגע אין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בנושא קרינה - תגובה

ד``ר דני וולף
    04/02/2011

גם אני מבולבל מהשאלות. את כותבת שאת יושבת במרחק של 2 מטרים ממקור הקרינה. ליד מקור הקרינה נמדד 5.8 מיליגאוס, במרחק של 1 מטר נמדד 3 מיליגאוס, ואת יושבת במרחק של 2 מטרים (ולא מטר אחד).
    כך לפחות הבנתי מהשאלה. ובכל זאת המלצתי לא השתנתה עם הזמן, אנו ממליצים על פחות מ- 2 מיליגאוס לשהייה של שעות רבות במשך היום, וזה הקובע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו