מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותמאיה07/02/2011
שלום,
קניתי פוף גדול מאוד והקלקר שממלא אותו נורא מסריח- האם יש להמנע משימוש בו- כלומר להחזיר? או לא להשתמש עד שיעבור-אם בכלל? מה לעשות?
בנוסף בארון בחדרה של בתי התקלף חלק שיושבת עליו המסילה, כלומר כרגע ה-mdf חשוף. היה מן פס בחלק העליון שיצא כמעט כולו. האם זה בטיחותי? צבענו אותו טיפה בצבע של קירות.. האם זה בסדר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
ד"ר זמיר שליט"א07/02/2011השאלות אינן נוגעות לקרינה, אבל אענה:
1. תשימי את הפוף לאוורור במרפסת, עד שיצא הריח מהקלקר. ריח זה אינו בריא בלשון המעטה.
2. תעזבו את המסילה כמו שהיא.
אין מה לצבוע שם, כי הצבע מוציא אדים של ממיס כימי שגם הוא מזיק לבריאות.
כל טוב,
זמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מאיה08/02/2011אני חוזרת לשאלת הפוף החדש: הוא בגודל 1.80 ואומנם יש מרפסת אבל היא פתוחה ויש גשמים בימים אלו...
לגבי הנזק שכבר נעשה: אנחנו כבר אחרי ארבעה ימי שימוש בפוף- הבת שלי בת שנתיים וחצי יושבת עליו מדי יום ובנוסף, כשהיינו איתה בחנות שהיתה ממש מסריחה מהריח הזה של הקלקר שואלתי מה פשר הריח אמרו לי שבדיוק קיבלו הרבה סחורה חדשה. הייתי שם עם בתי בת השנתיים וחצי בערך 25 דקות......- כמה זה נורא? מה הנזק הנגרם מכך? מה יש בחומר הזה?
ולגבי המשך השימוש- תוך כמה זמן בערך אמור לעבור ריח כזה מהפוף בהנחה שאחשוב על מקום אוורור..? מה אתה ממליץ לעשות?
תודה תודה תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותוספת
מאיה08/02/2011עכשיו אני גם נזכרת שכשהיא היתה תינוקת היינו מקלחים אותה כל הזמן בתוך מן כרית צפה כזו שנקראת בטיה (מיועדת לאמבטיה) שבתוכה בעצם גם יש את אותם עיגולי קלקר נדמה לי. אוי וי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתגובה- אני מחכה בציפיה. תודה
מאיה10/02/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתגובה- אני מחכה בציפיה. תודה - תגובה
רם דישון10/02/2011לא קרה כלום בחשיפה כה קצרה. הסירי דאגה מליבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נענתי על כל השאלות
מאיה13/02/2011ומה בקשר לשאלה של מה לעשות איתו. לסלק אותו מהבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נענתי על כל השאלות - תגובה
רם דישון13/02/2011השאלות שלך חורגות מנושא הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)